Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bratara fitness la oferta cu pana la 50% reducere

Visezi de mult timp sa iti iei o bratara fitness ?

Cauti ceva bun dar mai ieftin ? Acum ai sansa sa iti cumperi la promotie la Emag bratari fitness la preturi foarte accesibile.

Sunt peste 100 de modele de bratari fitness in campanie. Brand-uri Huawei, E-Boda Smart Fitness, Garmin VivoSmart, Xiaomi, Fitbit Alta, Fitbit Charghe, Smart Fitness A+, Samsung Gear Fit Pro, Fitbit Flex, Garmin Vivosmart3.

In ce culori sunt ?

O mare parte este de culoare neagra, dar exista si in culorile albastru, turcoaz, mov, bleumarin, multicolor, roz pink, roz magenta, fuchsia, lavender (mov lavanda), coral, verde deschis, alb, portocaliu, auriu, rosu cu negru etc.

Unele sunt denumite bratara fitness, altele bratara monitorizare activitate, monitor activitate sau bratara de monitorizare a efortului fizic.
Bratari fitness -diverse modele
Bratari fitness -diverse modele

Cu ce te ajuta o bratara fitness ? De ce ai investii in asa ceva ? Ce stie sa faca ?

Majoritatea bratarilor de fitness au incorporate urmatoarele caracteristici:
- iti monitorizeaza ritmul cardiac
- au functie de antrenor personal

- iti urmareste activitatea zilnica
- sunt rezistente la apa

- daca faci efort intens in timpul orelor de fitness bratara te atentioneaza sa eviti extenuarea fizica
- afiseaza distanta parcursa

- se poate folosi pentru urmarirea antrenamentelor in timp real indiferent de tipul de sport practicat : alergare, mers pe jos, mers cu bicicleta, alergarea pe banda, inot, zumba, aerobic, etc

- are alarma impotriva sedentarismului
- te notifica de apelurile primite pe telefon

Unde cumpar si eu o bratara de fitness la reducere ? Promotia este valabila acum pe acest site.

Cine are deja o astfel de bratara ? Va ajuta in activitatea zilnica ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog