Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Blenderul VitaBoost Bosch -perfect pentru un stil de viata sanatos si mai usor

Gata. Vreau sa incep sa mananc cat mai sanatos ! Sa pun pe masa alimente si mancaruri pline de vitamine si minerale necesare organismului.

Dar cu ce sa incep ?

Pentru inceput e recomandat sa adaugi in cosul de cumparaturi cat mai mule legume si fructe. Apoi sa investesti intr-un blender cat mai puternic si rezistent cu care sa prepari rapid supe, smoothie-uri, inghetata, sorbet, etc.

De exemplu poti alege blenderul din brandul Bosch numit VitaBoost PowerBlender.

Din descrierea produsului de pe pagina vanzatorului, aflam ce stie sa faca:
- este puternic si rapid cu 31.500Rpm (adica rotatii pe minut, un numar foarte mare !)
- motor puternic de 1600W
- are 6 programe, reglabile printr-o simpla apasare de buton
Asa arata VitaBoost Power Blender Bosch
Asa arata VitaBoost Power Blender Bosch

- ideal pentru a furniza doza zilnica de vitamine in doar cateva minute, usurand viata si scurtand timpul de preparare a meselor
- poti avea in cateva clipe, supa, sosurile, inghetata, smoothie-rile preferate, gata
- vasul este din Tritan si are o capacitate de 2 litri
Asa arata VitaBoost Power Blender Bosch
 VitaBoost Power Blender Bosch


- marunteste chiar si cuburile de gheata si semintele tari gen migdale, alune, nuci, dar si semintele de la mere, capsuni, kiwi
- din arahide, poate face unt de arahide, rapid
- are panou de control vizibil

- lamele de maruntire (6buc) sunt din inox, (otel inoxidabil, adica nu ruginesc)
- blenderul are sistem de anti-alunecare incorporat.
- vine impreuna cu o spatula si o carte de retete - idei ce si cum sa faci preparatele, cu blenderul nou cumparat.

Ce dimensiuni are Vita Boost  ? Greutatea este de 5,3 kg si marimile sunt 500mm X 200mm X 225mm.

Cat costa si unde se poate cumpara Blender Vitaboost Bosch ?
Pentru pret si comanda online va recomandam acest site.

Garantia este de 2 ani, si este inclusa in pret. Beneficiati si de livrare gratuita a produsului, trebuie doar sa comandati online.

Pentru a va face o idee mai detaliata despre acest Blender Vitaboost va recomandam sa vizionati si video-clipul de prezentare a produsului pe care l-am alaturat aici in articol.



 Cine a folosit deja acest blender ? Va place rezultatul  obtinut ? Gustul sucurilor, preparatelor este bun ? Cat de usor vi se pare sa preparati retetele din cartea sa ? Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog