Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ab Generator - aparat de fitness pentru acasa care tonifica abdomenul

Vreau sa slabesc in zona burtii, sa am picioare mai subtiri si bratele frumoase : ce aparat de sport sa folosesc sa ma antrenez acasa ?

O idee ar fi aparatul de fitness numit Ab Generator marca TechFit . (generator de abdomen frumos :)   )

Probabil ati auzit de aparatura asemanatoare pentru ca i s-a facut multa reclama la televizor in reclamele de teleshopping / telemarketing.

Acest aparat ajuta la slabit, si poate fi folosit atat de catre femei cat si de catre barbati (evident, e un aparat :)  )

Ce fel de exercitii pot face cu acest aparat si ce in zone slabesc folosindu-l ?
Asa arata aparatul de fitness
Asa arata aparatul de fitness


E greu de folosit?

Cu acest aparat se face un singur tip de exercitiu, doar ca se pot seta nivelele de performanta, respectiv, nivelul de dificultate al exercitiilor.

Practic se utilizeaza destul de simplu, si totusi, iti solicita muschii abdomenului, subtiaza coapsele si bratele ! E un aparat de fitness cel putin interesant.

Cate minute trebuie sa faci exercitiile ? Pentru efecte vizibile, ajunge sa faci sport cu Ab Generator, timp de 5 minute zilnic ! Daca nici atat efort nu poti depune pentru tine insuti, e grav !
Aparatul pentru tonifiere a abdomenului
Aparatul
pentru tonifiere a abdomenului

Bineinteles, nu are nici o contraindicatie sa faci exercitii mai mult de 5 minute, insa, 5 minute  e minimul de timp pe care trebuie sa il aloci exercitiilor pentru a ajunge si la rezultate vizibile

Cum trebuie folosit ? Exercitiile consta in combinarea unor miscari de yoga, cu abdomene facute in acelasi timp. Solicitant si de efect ! Practic cu acest aparat poti slabi si elimina straturile de grasime, in doar 5 minute de sport pe zi :)


Cat costa si de unde se poate cumpara aparatul pentru abdomene Techfit Ab Generator ?

Descopera pretul pe linkul alaturat. Pe internet il poti comanda direct de pe acest site

Exista un model care suporta greutatea de pana la 100 kilograme.

Cine a slabit deja cu abgenerator ? Noi suntem convinsi ca l-au cumparat multi, poate chiar cineva din prietenii tai ? In cat timp se vad rezultatele ?  Va place ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog