Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fluend -comprimate, capsule sau sirop pentru vindecarea gatului iritat, tusei

In sezonul rece este foarte important sa avem grija sa nu racim.

Este posibil uneori cand stam mult timp afara sa simtit dureri in gat, nasul sa fie infundat si sa apara simptome de gripa sau raceala.

Pentru a remedia rapid aceste probleme se pot folosit produsele numite Fluend.

E vorba despre comprimatele ca si bomboanele Fluend Extreme , siropul Fluend Extreme sau produsul sub forma de capsule. Toate sunt produse Sun Wave Pharma.

Fluend extreme comprimate pentru supt. In prospect scrie ca se recomanda si pentru copii (care au peste 6 ani) si pentru adulti care au senzatie de durere in gat, iritatii la nivelul gatului, nasului, tusesc, sistemul respirator inflamat.

Ce contin ? Ingredientele la baza acestor comprimate sunt: ulei de menta, extract din flori de tei, extrcat din radacina de nalba, fructe de soc, ulei de eucalipt, vitamina C si mentol.

FluEnd extreme comprimate -te scapa de durerea de gat cumpara aici
FluEnd extreme comprimate -te scapa de durerea
de gat cumpara aici
Cum se administreaza ? Comprimatele Fluend Extreme se tin in gura pana se dizolva.

NU se rontaie si nici nu se inghit intregi. Se pot lua intre mesele principale. Doza zilnica recomandata este de maxim 4 buc pe zi.

Ce pret au si de unde il cumpar ? Comprimatele Flu end Extreme costa in jur de 18 lei. O cutie contne 16 bucati. Se vand online de ex la acest site cu produse naturiste.

Siropul Fluend extreme este recomandat pentru tratare gatului iritat si eliminarea nasului infundat.
Sirop FluEnd pt tuse durere in gat cumpara de aici
Sirop FluEnd pt tuse durere in gat
cumpara de aici
Contine busuioc, ghimbir, scortisoara, piper negru, lemn-dulce.

Cum se foloseste ? Acest sirop se poate da la copii care au peste 3 ani. Copii cu varsta intre 3-8 ani vor lua cate 5ml de sirop de 3 ori in fiecare zi, copii care au intre 8-12 ani vor lua 10 ml.

Copii care au peste 12 ani si adultii vor lua o doza de 5 ml x3 ori pe zi.

Cat costa si unde se gaseste sirop Fluend ? O sticla de 150 ml are pretul de aprox 31 lei. Se poate comanda online direct aici 

Capsulele FluEnd Zi si Noapte-supliment alimentar se recomanda pentru tratarea racelii, tusei si gripei deja de la primele semne.
Capsule antiraceala Fluend zi noapte comanda aici
Capsule antiraceala Fluend zi noapte
comanda aici

Cum se iau ? Din capsulele de zi se vor lua cate 3 bucati la fiecare 6-8 ore, apoi seara se ia 1 capsula Fluend de noapte, inainte de culcare timp de 6 zile.

In compozitia capsulelor de zi sunt urmatoarele ingrediente: echinaceeas, salcie alba,ghimbir, usturoi, vitamina C, zinc, lemn dulce.In cele de noapte este valerina pentru ca ajuta sa te odihnesti, echinaceea, salcie alba, usturoi, zinc.

In prospect scrie ca trateaza durerea in gat, elimina tuse, vindeca si intareste sistemul imunitar.

O cutie cu 12 capsule Fluend zi si noapte costa in jur de lei. Se poate cumpara online direct pe acest site.

Toate sunt produse naturiste. Nu scrie nimic de contraindicatii sau efecte adverse. Totusi persoanele care au sensibilitate la oricare ingredient din aceste produse sa evite folosirea lor.

 Cine a folosit deja astfel produse ?  Va place gustul acestor gemuri ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog