Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ingrijirea de care are nevoie parul tau vopsit- pachet profesional de care trebuie sa stii

Am parul degradat, vopsit, si cu varfurile despicate. Caut un tratament, o solutie pentru parul vopsit.

M-am obisnuit cu parul vopsit doar ca observ ca parul meu este mai deteriorat si cade, arata sters si fara stralucire.

Ce sa fac ? Ce cosmetice sa folosesc ? Ce imi recomandati ?

Eu personal ma vopsesc. Imi place culoarea doar ca simt ca parul are nevoie de hidratare si stralucire.

Am vazut azi un pachet profesional cu 3 produse marca Londa Professional Color Radiance recomandat in special pentru par vopsit.

In pachet este un Sampon creat special pentru Parul vopsit numit Londa Professional Color Radiance Shampoo, un Tratament Stabilizator de Pigment numit Londa Professional Color Radiance Post-color treatment de 1000 ml si un Ulei de par tot marca Londa Velvet Oil de 100ml.
Pachet Londa Professionals pentru par  vopsit -  vezi de unde poti comanda  spre sfarsitul articolului
Pachet Londa Professionals pentru par
vopsit- vezi de unde poti comanda
spre sfarsitul articolului

Ce proprietati benefice are fiecare produs cosmetic profesional asupra parului meu ? Cum ma ajuta ?

In primul rand Samponul Londa Color Radiance asa cum ii spune si numele, reda stralucirea parului.

Este un sampon creat dupa o tehnologie numita Radialux Micro-ioni, care odata folosit pe parul deja vopsit, ii reda acestuia hidratarea imediata si protectia impotriva etapelor de decolorare.

Practic parul tau revine la viata.

In descriere despre Masca de par tratament Londa Professional Color Raciance Post Color scrie ca, ajuta parul sa isi pastreze pigmentul in par dupa vopsire, ii reda vitalitatea, stralucirea si hidratarea atat de necesara pentru parul vopsit des. Cine isi vopseste parul stie din experienta ca parul are nevoie de asa ceva.

Uleiul Londa Velvet este un ulei necesar pentru ingrijirea completa a parului vopsit. Revitalizeaza, restructureaza si repara firele de par.

Cum se folosesc ? In ce ordine si de cate ori ? In primul rand cand simti ca parul tau are nevoie de ingrijire si spalare, iti speli parul cu Samponul Londa Color Radiance. Pentru ca este in flacon de 1000 ml este o investitie foarte buna pentru ca tine foarte mult timp.

Dupa spalarea parului cu apa si sampon, se clateste parul in abundenta cu apa calda si se aplica o doza de masca de par din flaconul pe care scrie Londa Professional Color Radiance Post Color Treatment. Se intinde pe toata lungimea firului de par si se maseaza scalpul usor.

Pachet Londa Visible  Repair -  vezi de unde poti comanda  spre sfarsitul articolului
Pachet Londa Visible
Repair - vezi de unde poti comanda 
spre sfarsitul articolului
 Se lasa sa actioneze aprox 5 minute (depinde de cat timp si rabdare ai pentru asa ceva) apoi parul se spala din nou cu apa calda din abundenta.

 Apoi pe parul inca umed se aplica usor o doza mica din uleiul de par Londa Velvet Oil mai ales in zona radacinilor si pe varfurile firelor de par.

La ce pret se gasesc produse cosmetice profesionale pentru par vopsit ?

Acest pachet de la brandul Londa Profesional pentru Par Vopsit cu cele 3 produse incluse costa aprox 152 lei.

Unde se poate cumpara ? Se poate comanda online direct pe acest site specializat pe produse cosmetice profesionale.

Pachet Londa Repai 1 -  vezi de unde poti comanda  spre sfarsitul articolului
Pachet Londa Repair 1
 vezi de unde poti comanda 
spre sfarsitul articolului
Pentru a evita iritatia ochilor aveti grija ca produsele sa nu va intre in ochi (lucru valabil de fapt pentru aproape toate produsele de ingrijire a parului).

In cazul in care nu ai parul vopsit, dar este degradat sau necesita un tratament reparator exita la promotie in aceeasi gama alte 3 pachete Londa Professional care ar putea sa te intereseze.

- Unul este un pachet special pentru par degradat. Brand Londa Visible Repair si contine un sampon, o masca de par si un flacon cu Ulei de hidratare.

Cosmetice Londa pentru par si reparare varfuri -  vezi de unde poti comanda  spre sfarsitul articolului
Cosmetice Londa pentru par
si reparare varfuri
cumpara de aici
Cat costa ? Si unde il pot achizitiona ? Acest pachet este acum la pret redus, te costa aprox 162 lei.

- Pachet de cosmetice pentru par Londa Repair 1 -contine Samponul, Masca tratament pentru par si un Balsam reparator. Pretul este promo de 146 lei.

- Pachet pentru par si varfuri de par degratat.

Contine un Sampon Londa Visible Repair, un balsam din aceeasi gama si un Ulei crema pentru varfurile de par despicate Londa Visible Repair. Tot setul costa aprox lei.
 Se poate comanda online direct aici.


 Cine foloseste produsele cosmetice marca Londa ? Va plac ? Ati folosit deja aceste produse, sau alte produse similare ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog