Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pulberea eco Amla -antioxidant, antiage, previne incaruntirea si e fara gluten

Ce este amla ? La ce se foloseste ? Amla este un fruct numit si coacaz indian care creste intr-un arbore numit Emblica Officinalis in India. Fructul Amla este un fruct plin cu vitamine, minerale si polifenoli care contribuie la mentinerea sanatatii.

De obicei la noi se gasesc produse cu Amla sub forma de pudra care este obtinuta din macinarea fructelor amla deja uscate, sau sub forma de produse cosmetice pentru ingrijire si infrumusetare. Pudra prezentata in articol este un produs ecologic marca Niavis.

Nu contine gluten deci e un produs glutenfree, este raw, vegan, bio si nu contine nici organisme modificate genetic (NonGMO)

Prospectul pulberii de Amla scrie ca are urmatoarele beneficii:
Consumat intern pulberea de Amla:
- imbunatateste digestia pentru ca are in compozitie fibre
- te scapa de constipatie
- regleaza colesterolul din sange si previne bolile cardiovasculare
- curata ficatul si elimina toxinele din corp
- opreste procesele de imbatranire si lupta impotriva radicalilor liberi
Cumpara de aici pudra de Amla la cel mai bun pret
Cumpara de aici pudra de Amla
la cel mai bun pret
- are efect puternic antioxidant
- ajuta ochii, imbunatateste vederea, are efect de intarire a muschilui ocular si previne cataracta
- ajuta la asimilarea nutrientilor din mancarurile pe care le consumam.

Pudra de amla se poate folosi extern ca ingredient de baza in masti cosmetice pentru ten sau par.

Are efect de vindecare a acneei, lumineaza pielea, elimina petele maronii de pe fata, maini, etc.

Se poate folosi impotriva matretii si caderii parului.

Previne aparitia prematura a firelor albe (incaruntirea), mentine culoarea naturala a parului. Ajuta la cresterea parului.

Pudra de amla folosita impreuna cu henna neutru pentru vopsirea naturala a parului, ajuta la intesificarea culorii parului. Amestecat cu henna roscat tempereaza culoarea rosie.

Cum se foloseste ? Cum se adminitreaza, cum se mananca ? Pudra de Amla intern se poate folosi prin amestecare de aprox 3-5 grame in apa, suc de fructe, inghetata, musli, smoothie dupa care se consuma imediat.

Cat costa si de unde pot cumpara Amla pulbere ? Un pachet de 60 grame de Pulbere Ecologica Amla are pretul de doar 6,37 lei. Se poate comanda online direct la acest magazin cu produse bio naturiste.

 Cine foloseste deja acest remediu pentru tratamentul acneei, caderii parului, etc ? Va place efectul produsului ? Ce spuneti de gustul amla ? Cat e de eficient ? Opinii ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog