Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fumarosept -detoxifiant care te scapa de tusea fumatorului

Caut o solutie pentru a scapa de senzatia de usturime si uscaciune din gat, mai ales ca fumez.

Tusesc si am gatul iritat de la tigara. Ce sa folosesc ?

Pentru persoanele care fumeaza si deja simt efectele secundare ale fumatului pe propriul organism, venim azi cu o recomandare pentru ameliorarea simptomelor.

Este un produs care se recomanda si celor care s-au lasat de fumat dar inca mai tusesc si simt efectele adverse.

Este vorba despre produsul numit Fumarosept. Exista si sub forma de comprimate masticabile si sub forma de plicuri sub numele de Fumarosept Detox.

Prospectul comprimatelor masticabile Fumarosept scrie ca ajuta in felul urmator :
- scade frecventa tusei, deci nu mai tusesti atat de des
- elimina senzatia de gura uscata
Comanda de aici Fumarosept comprimate
Fumarosept comprimate
- are efect de protectie si racorire asupra mucoaselor la nivelul aparatului respirator.

Ce contine Fumarosept ? Ingredientele la baza produsului sunt: extract de planta medicinala lichen-de-piatra, izomalt, aroma de menta, stearat de magneziu, extract de nalba mare, sucraloza.

Produsul este fara zahar deci este bun si persoanele cu diabet.

Cum se foloseste ? In fiecare zi se iau cateva comprimate si se rontaie ca si bomboanele. Atentie NU folositi mai mult de 8 bucati pe zi.

Vreau si eu Fumarosept. Ce pret are si unde se gaseste ? O cutie cu 24 de capsule costa aprox 12 lei. Se vinde online de ex direct aici.


Produsul Fumarosept Detox la pliculete ajuta corpul sa se detoxifice si sa elimine toxinele si metalele grele ingerate in timpul fumatului.
Fumarosept detox pentru fumatori se poate cumpara aici
Fumarosept detox
pentru fumatori

Are efect benefic emolient pentru mucoasa bucala si faringiana.

Reface mucoasele de la nivelul gatului, reduce tusea, are filtru protector asupra gatului. Are efect antibiotic si antispastic.

Cum se foloseste ? Modul de administrare este de 1 sau 2 plicuri de fumarosept detox amestecat intr-un pahar de apa. Produsul se consuma imediat.

Are gust de menta si lamaie.

Cat costa ?
O cutie de Fumarosept Detox cu 20 de pliculete are pretul mic. Se poate cumpara online direct aici

Nu scrie nimic despre contraindicatii. Produsul Fumarosept detox este cu livrare internationala deci iti trimit coletul chiar daca esti in strainatate.

Cine foloseste deja acest remediu pentru tratamentul tusei si durerii gatului provocata de fumat ? Va place efectul produsului ?  Cat e de eficient ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog