Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema antirid cu venin de albine si miere de Manuka Masca Royal Nectar

Caut ceva impotriva ridurilor de pe fata. Ce as putea folosi ?
Cand iti alegi o crema pentru tenul ridat este bine sa contina ingrediente de cea mai buna calitate.

Despre produsele cosmetice care contin manuka si venin de albine se stie ca au un efect incredibil asupra ridurilor.


Asa este si crema de la Royal Nectar. Este o masca de fata originala numita "Crema Masca Antirid cu Manuka si Venin de Albine". Aceasta crema de fata are efect antirid si antiage. Face parte din cosmeticele de lux cu ing
rediente pretioase.

In prospect scrie ca are urmatoarele beneficii:
- ofera un rasfat regal pentru ten
- are efect vizibil imediat care dureaza mai mult imp
- este un produs premium ideal pentru un tratament cosmetic regal care rasfata tenul
- puternic hidratant
- are efect de intinerire, elimina liniile fine provocate de riduri mai ales pe frunte, in coltul gurii si marginea ochilor
- efectul cremei este rapid
- tenul devine luminos, fin, incantator
- elimina semnele vizibile de imbatranire de pe fata

Crema Masca antirid cu Manuka si Venin de albine se poate cumpara de aici
Crema Masca antirid cu Manuka
si Venin de albine
se poate cumpara de aici
livrare si in strainatate
Ce compusi contine ? Ingredientele la baza mastii creme Royal Nectar sunt:
ulei de samburi de caise, venin de albine, ulei de avocado, ulei de macese, miere de manuka, easyliance (substanta naturala ce scade numarul ridurilor), vitamina E, ceara de albine, apa de trandafiri, ulei de luminita noptii, ulei de manuka, unt de cacao, ulei esential de lavanda, extract de nalba.

Are contraindicatii ? Atentie! Persoanele care au alergie la produse apicole, la veninul de albine, si cei care au cuperoza sa evita folosirea produsului.

Ce pret are si unde se vinde ?

 O cutie de 50g de Masca Crema Royal Nectar antirid costa in jur de 379 de lei. Se poate cumpara online direct la acest site romanesc cu produse bio si naturiste.

Se ofera livrare internationala, deci daca vrei aceasta crema, o poti comanda chiar daca esti in afara tarii pentru ca iti livreaza coletul si in strainatate.
Este o idee perfecta de cadou -mai special, mai scump de oferit de exemplu de Craciun, 8 martie etc.

 Cine foloseste deja acest remediu pentru infrumusetare ? Va place efectul minunat al produsului ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog