Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Am incercat pastele fara calorii pt dieta -Fetuccine din konjac-glucomanan

Zilele trecute am avut ocazia sa testam un produs "mai special" pe care am promis ca dupa ce il vom incerca vom scrie o recenzie despre ea. E vorba despre niste paste care nu sunt facute din faina de grau ci din faina de konjac numit si Glucomanan.

 La noi in Romania nu intalnesti prea des astfel de mancaruri, doar in magazine naturiste specializate pe alimentatie bio si speciale pentru cure de slabire. E vorba de pastele Shirataki Diet Fettucine Konjac. Au zero calorii.


Prospectul scrie ca sunt paste fara grasimi, fara carbohidrati, fara gluten, fara soia, fara proteine. Ideale pentru cei care tin cura de slabire, au diabet, intoleranta la grau sau soia, pentru vegani si vegetarieni.
Comanda de aici paste de dieta fara gluten si fara calorii
Comanda de aici
paste de dieta fara gluten
si fara calorii 

Acum sa va spunem si parerea noastra personala despre acest produs. Prima impresie...nu arata deloc cu pastele cu care ne-am obisnuit.

Pachetul este "mai ciudat" pentru ca pastele din konjac vin ambalate intr-un lichid. La deschidere veti observa ca are un miros puternic iodat "foarte ciudat" pentru cei care inca nu au vazut niciodata astfel de mancare.

Cum se prepara aceste paste din glucomanan zis si konjac pt slabit?
 Dupa ce deschideti punga, aruncati lichidul in care au fost pastele, iar pastele inainte sa le fierbeti le clatiti din abundenta cu apa calda-fierbinte.

Cumpara de aici paste cu zero calorii din konjac glucomanan
Asa arata pastele dupa
clatire cu apa fierbinte
inainte de fierbere
Noi le-am clatit de vreo 8 ori pana am scapat de mirosul acela iodat.

Apoi se pune apa la fiert, cand apa clocoteste cu putina sare si condimente (mix de legume) se fierb pastele in jur de 5 minute.

Se scurge apa si se mai clateste odata sub un jet de apa rece. Idee de reteta..

Noi am gustat aceste paste de dieta din glucomanan impreuna cu o conserva de peste in sos tomat.

La gust putem spune ca sunt bune, la mestecare ai senzatia ca mananci niste paste gumate.

Paste din konjac servite cu peste in
sos tomat -idee de servire
 Le-am mancat, putem spune ca te satura dintr-o portie de 200 grame se poate prepara destul de rapid o masa pentru 2 persoane. Sunt gustoase doar ca trebuie sa te obisnuiesti cu ele.

Nu iti da senzatie de greutate sau de suprasaturatie ca si mancarurile din faina de grau, dar daca trebuie sa slabesti sau sa ai un regim alimentar mai strict, aceste paste sunt ideale si pentru tine.

Aceste paste din konjac fac parte din alimentatia japonezilor, ei consumand des astfel de paste nu se ingrasa, acesta fiind unul din secretele lor in mentinerea siluetei.

Cat costa pastele plate Fettuccine din konjac ? Si de unde le pot cumpara ? O punga de 200g are pretul de aprox 10.60 lei.

Cumpara de aici paste cu zero calorii din konjac glucomanan
Cumpara de aici
paste cu zero calorii
din konjac glucomanan
Se pot achizitiona online direct de la site-ul acesta. alaturi de alte produse bio dietetice, alimente bio de baza, superalimente si mancaruri speciale pentru dieta.

Multumim Vianaturalia pentru ocazia de a testa acest produs de slabit alaturi de Pastele din linte rosie -fara gluten -vezi articolul aici.

Cine foloseste astfel de produse ? Va plac ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog