Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Review cosmetice speciale pentru femei si barbati de la Bottega Verde

Vreti sa incercati produse cosmetice de cea mai buna calitate ? Vreti sa cumparati un cadou frumos care sa poata fi folosit si de femei si de barbati ?

Incepand cu saptamana trecuta am avut placerea sa testam si sa folosim zi de zi cateva produse cosmetice marca Bottega Verde.

*descopera in articol codul de voucher pt. 10% EXTRA REDUCERE*

Am ales pentru review 2 produse pentru a le testa, si cum noi lucram in echipa sot-sotie, am zis sa incercam produse care ne ajuta pe amandoi (si am primit in plus si un al treilea produs, gratis)
Am ales produsele, le-am comandat online, si spre surprinderea noastra, coletul a ajuns deja a doua zi de la comanda ceea ce este un avantaj, in cazul in care iti doresti coletul rapid dupa ce achizitionezi produsele online.

Ce contine cutia de cosmetice Bottega Verde ?

Cosmetice de la  Bottega Verde -le poti cumpara si tu  de aici
Cosmetice de la
Bottega Verde -le poti cumpara si tu
de aici
1- Tonic Natural Lift - solutie Lifting natural -tonic facial cu argirelina.

Este un produs cu efect multi-protectie si extract de afine.

Prospectul scrie ca este un produs care tonifica fata, vitalizeaza, indeparteaza impuritatile, are efect antiage adica estompeaza semnele trecerii timpului, deci este un tonic facial cu proprietati anti-imbatranire.

Ce parere am eu despre acest produs? Imi place. Are un parfum delicat si fin.

 Cum l-am testat si cum functioneaza ? Am deschis flaconul, am pus putina solutie pe un tampon de bumbac (demachiant) si pe fata curata am aplicat prin masare usoara pe toata zona fetei si a gatului.

 In special in zona ochilor pe margine si pe frunte unde recunosc ca am deja riduri fine care apar odata cu inaintarea in varsta.
Tonic facial cu argirelina  Bottega Verde -se poate comanda de aici
Tonic facial cu argirelina
Bottega Verde -se poate comanda
de aici

Deja dupa prima aplicare am simtit puterea restructuranta a lotiunii, e foarte eficace si semnele vizibile de eliminare fina a ridurilor se vad dupa 2-3 zile.

Parfumul fin persista, si da o senztie de prospetime la nivelul tenului pe toata durata zilei.

Pentru ca e un produs cosmetic de lifting natural care se potriveste pentru orice tip de piele :ten uscat, ten gras, ten mixt, ten sensibil, il recomand oricarei femei care doreste sa aiba grija de pielea fetei.

Ideal pentru persoanele care vor sa se ingrijeasca si nu au timp de pierdut inainte sa plece la lucru. Se aplica 1 data dimineata si ai protectie intreaga zi.

Cat costa si unde se poate cumpara? Un flacon de 150ml de Lifting natural cu argirelina are un pret de aprox 50 de lei.

 Se vinde online direct pe acest site distribuitor din Romania- Bottega Verde. 

2- Uomo -Balsam dupa barbierit cu mineral -tot marca Bottega Verde este un produs destinat barbatilor si are efect revigorant.

Balsam dupa barbierit Uomo Bottega Verde -se poate comanda de aici
Balsam dupa barbierit Uomo
Bottega Verde -se poate comanda
de aici
Prospectul scrie ca se poate folosi imediat dupa barbierit pentru ca diminueaza disconfortul de dupa barbierit. Se poate folosi pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru pielea sensibila.

Produsul l-a testat si sotul meu care e incantat de produs. Imediat dupa ce s-a barbierit a aplicat din acest balsam o doza mica pe fata, si a observat urmatoarele : lasa o senzatie de racoare si calmare imediat dupa barbierit, are un parfum perfect masculin, atragator si (sexy :)), hidrateaza si intinereste tenul.

Foarte important!

 Deja dupa prima zi de la folosire se putea observa pe fata, atat in zona obrajilor cat si pe frunte cum a eliminat orice urma de riduri, practic intinerind tenul. (Tonifica piele fetei in asa fel, incat se acopera si dispar porii deschisi vizibil dupa barbierit)

 Este un produs util, practic si foarte bun. Aroma balsamului Uomo are nota de varf bergamota, mandarina, portocala, pastai de cardamon, piper negru.

Nota de mijloc lavanda, nucsoara, rozmarin.

Nota de baza lemn de cedru, paciuli, mosc alb si chihlimbar oriental.

Ce pret are si unde se poate achizitiona ? Un tub de 75 ml Balsam dupa barbierit cu minerale Uomo costa in jur de 49 de lei. Se poate cumpara online direct de la acest link.

Sapun delicat cu violete Bottega Verde
Sapun delicat cu violete
Bottega Verde
In urma comenzii celor 2 produse pentru review am primit cadou si un sapun Violeta, tot marca Bottega Verde.

 Este superb, are un parfum patrunzator, curata si lasa aspectul pielii curat si parfumat. Daca doriti sa achizitionati separat acest sapun natural, va costa in jur de 14 ron si se poate face comanda online direct de aici

Recomandam produsele Bottega Verde, noua personal ne plac foarte mult, sunt cosmetice de calitate superioara ce merita descoperite si folosite zi de zi.

#DescoperaBottegaVerde

Bottega Verde ofera 10% EXTRA REDUCERE la valoarea cosului, pentru cititorii acestui blog. Foloseste codul de voucher VOISLABI la finalizarea cumparaturilor pentru a beneficia de reducerea EXTRA de 10%.


Aceste produse se pot oferi cadou pentru orice ocazie :zi de nastere, aniversari, Ziua Femeii, Ziua Barbatului, evenimente speciale din viata, etc.

Cine foloseste produsele cosmetice marca Bottega Verde ? Va plac ? Ati folosit deja aceste produse, sau alte produse Bottega Verde ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog