Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Red Energy Btonic - supliment cu 10 minerale si vit.C pentru eliminarea oboselii si cresterea rezistentei la stres

Asa cum am promis in articolul trecut -despre Golden Oils- azi va vom scrie recenzie de produs si despre al 2 lea produs primit cadou de la Btonic si multumim cu aceasta ocazie pentru supriza oferita de ei. :)
Este vorba de capsulele numite Red Energy -marca Btonic (B!tonic).

Am acceptat testarea acestui supliment pentru ca ,citisem ca sunt create special in caz de oboseala si epuizare si mai ales daca lucrezi in conditii de stres. Pentru ca suplimentul Red Energy e plin cu minerale si vitamine necesare organismului credem ca a fost un produs venit exact in momentul oportun, pentru ca astfel ne-am ajutat sistemul imunitar sa fie pregatit de vremea rece si sa ne protejeze mai bine de boli (raceala, gripa, etc)

Ce fel de ingrediente sunt in pastilele Red Energy? In compozitia acestui supliment sunt urmatoarele:
- vitaminca C, magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, mangan, iod, seleniu, crom, molibden. Este un produs 100% vegan. Acest produs este Fara gluten, Fara zahar, Fara lactoza, Fara gelatina.

Cumpara de aici Red Energy- supliment cu minerale si vitamine pentru rezistenta la stres si oboseala
Red Energy -supliment care remineralizeaza
organismul -comanda de aici
Pentru cine e recomandat sa foloseasca suplimentele Red Energy de la Bitonic ?

Acest produs este indicat persoanelor care au carente de minerale, persoanelor care lucreaza in medii stresante si constata stari de oboseala cronica, persoanelor care practica mult sport (atleti, sportivi) si au nevoie de rezistenta la efort, femeilor in timpul menstruatiei, diabeticilor.

Ce efecte benefice are? Prospectul scrie ca produsul contribuie la intarirea sistemului imunitar, creste rezistenta la stres, munca, efort mental prelungit, invatare, reechilibrare emotionala si corporala, ideal de folosit si in cazul in care ati urmat o cura de slabire pe perioada indelungata sau sunteti in timpul unei diete si vreti sa redati mineralele si vitaminele necesare organismului dupa efortul intens de transformare si slabire.

 Indicat si in caz de anemie, convalescenta (recuperare dupa operatii), bun pentru vegetarieni si vegani, menstruatie abundenta. Produsul poate fi folosit si de femeile insarcinate (sau pregatirea perioadei inainte de sarcina) si cele care alapteaza.

Cumpara de aici Red Energy- supliment cu minerale si vitamine pentru rezistenta la stres si oboseala
Red Energy -supliment care remineralizeaza
organismul -comanda de aici
Are contraindicatii ? Poate folosi produsul oricine ? Red Energy -nu are nici un fel de contraindicatie, nu contine produse cu efect alergenic.

Cum se utilizeaza ? Administrarea zilnica este de cate 1 capsula de 2 ori pe zi dupa mesele prinicpale cu cate 1 pahar mare de apa. Poate fi dat si copiilor.

Cum ne-am simtit noi dupa ce l-am folosit ? Noi personal depunem foarte mult efort mental (invatare, memorare, programare, blogging, etc) deci ne-a fost extrem de util. Unul din cele mai importante efecte benefice ale capsulelor Red Energy a fost faptul ca am rezistat mai mult sa lucram.

Adica zilnic am putut sa stam mai mult peste program si sa lucram la proiecte cu cate 3 ore mai mult pe zi.
 Acum nu spunem ca si voi trebuie sa stati si sa munciti mai mult, ci faptul ca te ajuta sa inveti (pentru examene, sesiuni, etc), sa te poti concentra mai usor, sa iti termini treaba, proiectele, lucrarile mai eficient si mai repede...si apoi ai mai mult timp liber si nu te simti asa de obosit si epuizat/a.

Cat costa si de unde se pot cumpara pastilele remineralizante Red Energy ? Online le puteti comanda direct de la acest site.. O cutie cu 60 de capsule are pretul in jur de 69 de lei. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 80 de lei.
Comanda de aici Red Energy- supliment cu minerale si vitamine pentru rezistenta la stres si oboseala
Comanda de aici Red Energy- supliment
cu minerale si vitamine pentru rezistenta
la stres si oboseala

Noi le recomandam pentru ca le-am incercat si sunt bune si folositoare.

Atentie! In interiorul cutiei cu capsule exista un mic saculet care absoarbe umezeala. NU se mananca acest produs, deci aveti grija sa tineti produsul departe de copii, pentru a-i feri de ingerarea involuntara.

 Ce parere aveti despre produsele Bitonic (B!tonic) , va ajuta ? Ati mai cumparat produse de la acest producator ?


 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
(Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog