Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fitbit Charge 2 Bratara Fitness ideala persoanelor active

Iti place sa faci sport ? Esti o persoana activa si vreti sa-ti monitorizezti timpul si antrenamentele ? Atunci ai nevoie de cea mai cool bratara fitness aparuta pe piata gadgeturilor de ultima generatie.

In descrierea produsului scrie ca Bratara  Fitness Fitbit Charge 2 are urmatoarele specificatii tehnice:

- are sensori pentru monitorizarea ritmului inimi, distanta parcursa in km, numara pasii efectuati, scrie cate calorii ai ars in ziua respectiva, te ajuta sa iti imbunatatesti orele de antrenament si te tine la curent cu date in timp real despre sanatatea ta.

Bratara fitness se poarta la incheietura mainii si e foarte utila mai ales daca obisnuiesti sau incepi sa alergi, sa mergi la sala, sa faci sport regulat, mergi cu bicicleta,  dar se pot utiliza si in timp ce mergi la servici, in timpul orelor de lucru, etc.

Cumpara de aici bratara fitness Fitbit Charge 2 L
Cumpara de aici bratara fitness Fitbit Charge 2 L
- bratara are incadrate notificari prin care iti aduce aminte sa faci putina miscare. Noaptea in timp ce dormi iti urmareste somnul si cand te trezesti iti va spune cat ai dormit.

- cand faci sport iti poti alege moduri diferite de sport si apoi poti afla datele tale in timp real al antrenamentului. In acest mod iti poti imbunatatii perioada de efort, stii exact cate calorii arzi in ziua respectiva, etc.

Are o aplicatie de Cardio Fitness Level care te invata cum iti poti imbunatatii orele de sport/fitness pentru a avea rezultate vizibile in timp record.
Comanda de aici bratara fitness Fitbit Charge 2 S
Comanda de aici bratara fitness Fitbit Charge 2 S

Cat tine bateria? Bratara Fitbit Charge 2 poate tine pana la 5 zile. Se recomanda incarcarea bratarii odata la cateva zile pentru a putea avea mereu bratara la indemana la capacitate maxima. Pentru incarcarea totala are nevoie de 2 ore.

Cate zile inregistreaza?  Poate salva datele zilnice pana la 1 luna. Pastreaza datele
legate de bataile inimii si respiratie.
Are functii avansate, te notifica legat de apelurile primite, mesajele si evenimentele din calendar.

Cat costa bratara Fitness Charge 2 ? Unde se poate cumpara ? La ce magazine se vinde ? Preturile sunt in jur de 719 lei.

 Bratarile fitness FitBit L Charge 2 sunt disponibile in mai multe culori : Teal Argintiu Albastru, Argintiu Albastru, Argintiu Negru, Argintiu Violet.
Cele din gama Fitbit Charge 2 Fitness S se pot achizitiona in culorile argintiu violet si argintiu. negru.

Toate modelele de bratari fitness, prezentate aici in articol se pot comanda online de la acest magazin specializat pe gadgeturi de ultima generatie.

Cine are deja un astfel de gadget cool? Ce parere aveti merita investitia ? Va usureaza orarul de lucru si timpul de antrenament ? Va ajuta ?
 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog