Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dulciuri care nu ingrasa -Fa-ti cadou o ciocolata cu Stevie

Orice persoana, indiferent ca tine sau nu dieta cand aude de ciocolata cu siguranta isi doreste sa manance macar o bucatica.

Stim ca exista persoane care prefera diete drastice in care nu consuma dulciuri de nici un fel, dar pofta de ciocolata ramane.

Pentru ca se apropie perioada cadourilor, Mos Nicolae, Craciun sau Revelion azi venim cu niste recomandari de produse de ciocolata care nu ingrasa. Deci le puteti savura relaxat in perioada sarbatorilor, fara sa va fie teama ca va ingrasati.

Iata ce dulciuri fara zahar am gasit. Speram sa va placa si voua :)

Vrei ciocolata asta fara zahar ? Il poti comanda de aici
Vrei ciocolata asta fara zahar ? 
- Ciocolata cu lapte, Quinoa si Visine Indulcitor Stevie. Este o ciocolata fara zahar adaugat. Marca Sly Nutritia, produs natural, romanesc.

Are cu 22% mai putine calorii decat ciocolata normala. O savoare dulce cu indulcitor natural care reda starea de bine oricarei persoane.

 Cat costa si unde se gaseste ? O ciocolata Sweet&Safe -cu visine si quinoa are 90 de grame si costa putin mai mult decat ciocolata obisnuita. Se poate cumpara online direct de aici

- Ciocolata cu lapte, cocos, quinoa si stevie (fara zahar) -.

Producator Sly Nutritia. Produsul este realizat intr-o fabrica unde se lucreaza cu alune.

 In cazul in care mancati ciocolata in cantitati excesive poate avea efect laxativ.

Ciocolata cu Stevie, quinoa cocos se poate comanda aici
Ciocolata cu Stevie, quinoa cocos
se poate comanda aici
Cat costa si de unde pot comanda ciocolata fara zahar care nu ingrasa ?

 Pretul este mic. Gramajul este de 25 de grame. Se vinde online la acest magazin naturist.

- Ciocolata amaruie cu seminte de canepa si zmeura indulcita cu Stevie.

 Produsa tot de Sly Nutritia, este o ciocolata naturala, romaneasca si fara zahar.

Are cu 31% mai putine calorii in comparatie cu o ciocolata normala.

Ciocolata amaruie cu seminte de canepa zmeura si stevia
Ciocolata amaruie cu seminte de canepa
zmeura si stevia
Semintele de canepa sunt bogate in acizi Omega 3-6-9, zmeura ii da o aroma delicioasa iar indulcitorul natural din Stevie transforma aceasta ciocolata intr-un desert delicios, sigur, natural si care nu ingrasa.

Cat costa si unde gaseste ? Pretul este acceptabil si se poate achizitiona online direct de aici

- Crema de alune cu cacao fara zahar Monteoro. Producator Sly Nutritia.

O crema dulce fara zaharuri adaugate. In compozitia acestui produs in loc de zahar alb au fost adaugate urmatoarele ingrediente : maltitol un indulcitor cu continut caloric redus si fibre (inulina.)

Are cu 12 % mai putine calorii decat produslele similare care au zahar in compozitie.
Nu contine grasimi hidrogenate, nici conservanti sau coloranti.

Vrei crema de alune cu cacao fara zahar? Il poti cumpara direct de aici
Vrei crema de alune cu cacao fara zahar? O poti
cumpara direct de aici
  Ce pret are ? Vreau si eu, dar de unde ? Un borcan de 350 grame costa in jur de 16 lei. Se vinde online direct la acest shop specializat pe alimente bio si produse naturiste.

Voi cum va indulciti de sarbatori ? Va plac produsele naturiste  ?  Ce parere aveti despre ele, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog