Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema demachianta "fara lacrimi" -prezentare de produs

Cum sa ma demachiez fara sa lacrimez ? Ce fel de lotiune ajuta cel mai bine tenul cand trebuie sa sterg machiajul de pe fata ? O solutie poate fi Crema demachianta "fara lacrimi" de la Vivanatura cu migdale si argint. E un produs cosmetic oferit pentru testare de la Vegis.

E foarte util, il poti lua cu tine in geanta, pentru ca ocupa putin loc si te poti demachia cu aceasta crema repede si fara probleme. Crema are un parfum curat de migdale si e foarte eficient. L-am testat. Curata pielea, poti sterge fardul, fondul de ten, rimelul, rujul usor fara sa irite pielea. Are efect hidratant si nu iti ustura si lacrimeaza ochii cand te demachezi cu el.

Am vazut prospectul care scrie ca pe langa faptul ca e foarte util pentru demachiere, are si efect de hranire a tenului, estompeaza cearcanele de sub ochi si te scapa de pielea iritata sau uscata de pe fata. Nu iti lasa urme de grasime pe piele si in cativa pasi te-ai demachiat si iti poti lasa tenul liber sa respire peste noapte.

Cumpara de aici crema demachiant Fara lacrimi
Cumpara de aici crema
demachiant Fara lacrimi
Ce contine aceasta crema ? Ingredientul de baza este uleiul de migdale, dar mai contine si ulei de palmier, ulei din samburi de struguri, ulei de masline si de jojoba, galbenele, levantica, aloe vera, nalba mare, roinita  si argint coloidal.


Aceasta crema pentru demachiere are si efect antioxidant datorita nutrientilor adusi de uleiurile din compozitie adica vitamina A, vitamina E, omega 3, omega 6 si poilifenoli care trateaza si hidrateaza tenul.

Imaginea cremei pentru demachiere cu argint coloidal
Crema demachianta
"fara lacrimi" cu argint
coloidal..click pentru
comanda
Cat costa si de unde se poate cumpara ?

 Crema cu migdale si argint coloidal pentru demachiere fara lacrimi are un pret de aproximativ 9 lei.

Se gaseste in magazinele naturiste.

Il puteti comanda si online de pe internet, de pe acest site de incredere pe care il recomandam pentru ca sunt seriosi. Acest demachiant il puteti cumpara online aici .

Argintul coloidal are rol dezinfectant, antibiotic si antibacterian si curata intens tenul de toate impuritatile provenite din produsele de machiaj folosite.

 Dupa demachiere simti practic cum lucreaza tenul, iti da o senzatie de racoare si prospetime. Pentru tratarea ridurilor si efectul de stralucire si catifelare a fetei recomandam sa incercati - Crema de fata cu aur si argint coloidal.(.detalii in articol.)

Cine a mai folosit aceasta crema demachianta ? Chiar reusesti sa nu plangi cand iti dai rimelul jos ? Nu irita ochii ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog