Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Iata la ce este buna Curcuma Turmeric

Ce este si la ce se foloseste curumin? Este un condiment originar din Asia care face parte din familia ghimbirului. Numele latin este Curcuma Longa . Mai este numit turmenic sau turmeric, kurkuma, curcumin, sau sofran indian. Este o planta radacinoasa care are interiorul puternic portocaliu.

Ce proprietati are curcuma? Indiferent ca il folositi in bucatarie ca si condiment sau mirodenie pentru colorarea mancarurilor sau il luati sub forma de medicamente, acest ingredient este indicat conform prospectului pentru urmatoarele:

- este puternic antioxidant si antiinflamator natural
- bun in caz de balonare, indigestie
- scade durerea provocata de reumatism, artrita, entorsa si te ajuta sa te misti mult mai usor, de aceea e des folosita de persoanele mai in varsta si nu numai, care sufera de astfel de afectiuni
- intareste sistemul imunitar, elimina si previne imbolnavirile virale, fungice sau bacteriene

cutie curcuma
Cutie capsule curcuma
- protejeaza si ajuta sa functioneze normal ficatul, plamanii, rinichii
- este unul dintre cele mai puternice condimente care vindeca infectia cu Helicobacter pylori, trateaza si reface flora intestinala, recomandat si in cazuri de inflamatii la nivelul tractului digestiv, leziuni precanceroasa, gastrita, ulcer duodenal.

- protejeaza pielea si vindeca infectiile de la nivelul pielii. In caz de psoriazis, eczema, infectiile fungica, dermatita se alica direct pe zonele lezate pentru ca are efect epitelizant
- scade declinul cognitiv si functional in caz de boala Parkinson, Alzheimer, SLA, Huntington, encefalomielita

- regleaza colesterolul, previne accidentul cerebral sau cardiovascular
- previne ateroscelroza
- regleaza si normalizeaza nivelul fibriogenului
- previne alergiile prin scaderea productiei de histamina
- imbunatateste uveita
- folosit si pentru ginecomastie pentru ca reduce dezvoltarea glandelor mamare la barbati
- este o metoda naturista pentru terapiile antitumori, duce la scaderea celulelor canceroase din organism

Cum se administreaza? De exemplu capsulele Curucumin 95 Jarrow Formula se recomanda cate 1 capsula pe zi.

Imagine asa arata radacina de turmenic
Radacina de curcuma turmenic
 O cutie contine 60 de medicamente care va ajung pentru 60 de zile de tratament.

Cat costa si unde gasesc pilule cu curcumina? In Romania se vand in magazinele bio si in farmacii.

 Si pe internet le puteti comanda de exemplu de pe site-ul acesta.

Pretul unei flacon este in jur de 107 de lei. Sub forma de condiment se adauga simplu la mancaruri.


Ce contraindicatii au suplimentele curcuma ?
Pudra de turmeric -curcumin cumpara de aici
Pudra de turmeric -curcumin
cumpara de aici

 Nu este indicat luarea acestor capsule de catre mamele care alapteaza sau in sarcina, in caz de diabet sau litiaza biliara doar la recomandarea medicului.

Cum arata curcuma? Am pus poza alaturata pentru cine doreste sa vada cum arata aceasta radacina miraculoasa.

 Eu am folosit curcuma sub forma de condiment pudra. Are un gust deosebit si puternic si coloreaza mancarea in galben accentuat. E foarte bun.

O punga de 125 grame de pulbere de turmeric curcumin are pretul de aprox 28 de lei. Se poate comanda online direct pe acest site.

Cine a mai folosit curcuma ?  In cat timp se simte efectul ? E bun ? V-a ajutat ?  Voi in cat timp ati observat efectele benefice ? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog