Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

XL-S DUO pentru slabire si tonifiere

A aparut un nou produs de slabire in categoria XL-S Slimming. Noua formula de slabire se numeste XL-S Duo Slabire & Tonifiere si este un ajutor perfect pentru cei care doresc sa scape de kilogramele in plus.

Am citit in prospect ca aceste capsule au:


 - un efect maxim in eliminarea kilogramelor, reduc masiv greutatea corporala
- efect de reducere sau chiar eliminare a celulitei si aspectului urat de coaja de portocala

Ce indicatii are ? Este perfect pentru slabire prin efectul de ardere a caloriilor deja depozitate in corp, si este foarte util pentru tonifierea corpului prin transformarea si ameliorarea aspectului pielii.

Ce contine ? Ingredientele din care sunt facute pastilele xl-s duo sunt :
  • extract de mere
  • extract de ananas
  • extract de anghinare
  • extract de patrunjel
  • extract de grapefruit
  • extract de fenicul
  • extract de coacaze negre
  • extract de ceai verde
  • Imaginea suplimentului pentru slabire si tonifiere, XL-S Duo
    Cutia suplimentului alimentar
    pentru slabire si tonifiere,
    XL-S Duo
  • extract de arbore de cacao
Cum se intrebuinteaza ? Administrarea e in fiecare dimineata: iei 1 bucata in timp ce iei micul dejun, cu 1 pahar mare de apa. Pentru rezultate optime, se ia pastila in fiecare zi, timp de o luna.

Desigur, pe langa aceste pastile, se urmeaza o dieta echilibrata care trebuie sa aibe in jur de 1500 kcal maxim pentru femei si 2000 kcal maxim pentru barbati. In acelasi timp, trebuie sa consumi peste 1,5 litri de apa zilnic.

Ce pret are XL-S Duo ? O cutie costa in jur de 75 de lei, insa, daca momentan, cumparand 2 cutii, a doua cutie o primesti la juma' de pret, deci costa tot pachetul doar 115 lei sau nici atat :)

Unde se poate comanda ? Se gaseste spre cumparare in farmaciile din tara (teoretic), si in mod sigur, on-line, pe site-ul ACESTA

Cine a folosit si a slabit cu XL-S Duo ? Are efecte secundare ? Contraindicatii ? Ati observat reactii alergice dupa ce ati consumat XL-S Duo ?

Asteptam detalii si comentarii concrete  in casutele de comentarii de sub articole.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog