Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum a slabit Carmen Radulescu?

Vedeta Carmen Radulescu a aparut zilele trecute la emisiunea Incepe Bahmu de la Antena 2 unde s-a vazut vizibil ca a inceput sa slabeasca considerabil.

 Care e secretul dietei ei? Cum se mentine in forma? Carmen face sport. A inceput sa mearga destul de des cu bicicleta in parc cu Cristi Faur (compozitor). Initial a mers si cu rolele dar acum din cauza problemelor de coloana si la picior, merge cu rolele mai rar.

Cat sport face? In fiecare a doua zi merge cate 2-3 ore cu bicicleta.

Cand nu merge in aer liber la plimbare cu bicicleta, alege sa faca sport acasa, folosind bicicleta medicinala.

In timpul sarbatorilor nu a mai tinut dieta, pentru ca a gustat toate bunatatile de Paste.poza cu cintareata Carmen Radulescu care a slabit foto cu ea grasa si slaba  Insa dupa sarbatori isi doreste sa inceapa din nou lupta impotriva kilogramelor in plus.

In poza alaturata apare Carmen Radulescu cand era grasa si cum arata ea acum dupa ce a slabit.

Voi ce ziceti arata mai bine slaba ? Eu zic ca da si o felicit ca doreste sa se mentina slaba cu o silueta de invidiat.

Sincer se vede clar schimbarea ei in bine si chiar pare mai tanara acum, in 2013, dupa ce a slabit.

sursa Antena2 emisiunea cu Adriana Bahmuteanu - Incepe Bahmu

Cine a slabit deja facand sport cu bicicleta, rolele sau bicicleta medicinala ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog