Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Moringa, planta imortala : proprietati, beneficii, produse

Ce este moringa ? Informatii despre moringa.
Moringa Oleifera este un arbore uleios, cu capacitati benefice organismului.
Moringa este numita in Israel si "copacul vietii."
Ce proprietati are moringa:

- este un panaceu universal
- detoxifica, purifica atat organismul cat si apa
- spala vezica biliara
- se lupta cu cancerul, scleroza, da vitalitate organismului
- este mai puternic ca ginsengul
- da rezistenta fizica, si nervoasa, ajuta sa facem fata stresului

- folosit in produse de ingrijire personala, reda aspectul matasos al pielii si parului


Ce se poate face din planta moringa ?

Moringa pulbere cumpara aici
Moringa pulbere cumpara aici
Se poate face dulceata, suc, infuzie, ceai, pulbere, poate fi folosit ca componenta a unor produse de igiena si ingrijire personala, are multiple utilizari in medicina naturista.

Sub ce forma se poate cumpara moringa in Romania? La noi se poate cumpara sub forma de capsule, pulbere, si uleiuri

 Capsulele de moringa au urmatoarele proprietati, beneficii;

- ajuta sportivii (creste capacitatea de depunere a efortului fizic)
- intareste oasele
- previne si amelioreaza osteoporoza
- ajuta mamele care alapteaza
- ajuta femeile care sunt la menopauza
- ajuta pesoanele care sufera de depresie

Ce vitamine si minerale sunt in moringa ?

100 g. de moringa contine: calorii – 350; proteine – 36,1g., carbohidrati – 43,2g., fibre – 26,5g., grasimi 3,64g., cantitati mari de vitamina C , calciu, potasiu,  magneziu, vitamina A (mai mult decat se gaseste provitamina A in morcovi),  si fier.

Cat costa moringa ?

O punga de pulbere de 125 de g. se gaseste la un pret de aprox 20 de lei, respectiv, tratamentele speciale, cosmetice, dermale, si produsele de ingrijire personala, cu extract de moringa, sunt putin mai scumpe, (depinde foarte mult de ce produs e vorba, pt. ca sunt multe produse de ingrijire personala, care contin extract de moringa, pentru cei care isi permit...)

Unde as putea cumpara produse cu moringa ?

Pe net se poate comanda online de ex pe site-ul ACESTA forma de pulbere (punga de 250 g., aprox.40 de lei !), iar pe pagina ASTA, ulei de par cu extract de moringa immortal. (125 ml, )



Ati folosit deja acest produs ? V-a fost de folos, si-a facut efectul? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog