Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu Inulina Frutafit IQ

Ce este inulina ? 

Inulina este un nou produs, un pachet special de supliment alimentar, care te poate ajuta in slabire.

Ce proprietati are ?

Inulina  este o  poliglucida  omogena de origine vegetala (rezerva de amidon si glicogen, extrasa din peretii celulari ai plantelor, din seminte, si anumiti tuberculi, precum si din anumite alge si exudatele unor arbori exotici), care incetineste rata digestiva si absortia intestinala, si scade rata de utilizare a caloriilor din sursele de hrana.



Inulina se obtine din radacina de cicoare, contine 95% fibre solubile, si se recomanda pentru reducerea poftei de mancare.

Ce efecte benefice  are daca il consumi?

- inulina este o minune pentru sanatate
Imagine Frutafit IQ Inulina Supliment Pak
Cutia suplimentului alimentar cu inulina
(extract de cicoare) FrutaFit IQ, pentru slabire
- este satioasa, hipocalorica, reduce colesterolul seric, trigliceridele si glicemia, mareste absorbtia mineralelor in organism
- ajuta  la mentirerea sanatatii oaselor printr-o mai bună absorbtie a calciului
- imbunatateste digestia, combate constipatia
- incetineste absorbtia intestinala, ajutand  la controlul greutatii

- ajuta la sanatatea sistemului digestiv, restabileste flora normala intestinala, stimuleaza cresterea bacteriei bifidobacterium si reduce bacteriile daunatoare in intestinul gros

-imbunatateste toleranta tractului digestiv fata de alimente si imbunatateste functionarea sistemului  imunitar, reduce toxinele din ficat.

In ce forma se gaseste inulina ?

Inulina se prezinta sub forma de pudra, are un gust neutru, usor dulceag, pudra se dizolva foarte usor.

Cum se ia inulina? Cum se consuma ?

Administrare: se iau cate 5 g, de 3 ori pe zi, amestecat cu apa sau alte lichide: ceai, cafea, sucuri, lapte; sau se poate amesteca in alimente ca iaurtul, in supe, sau in budinci .

Inulina se poate folosi si ca inlocuitor de zahar, avand 10% din puterea de indulcire a zaharului. O lingurita, care se gaseste in ambalaj, rasa, contine 1 g de produs.

Cat costa inulina ? Inulina se poate cumpara la un pret  acceptabil

Unde poti cumpara inulina? 
Se poate gasi inulina pe acest site.

Cate calorii are? Valoare energetica (pentru 5 g): 6 Kcal (25 KJ)


A folosit deja cineva inulina ? Ca inlocuitor de zahar, ca supliment de slabire ?Ce parere aveti despre acest produs ? Ceva efecte secundare, ati observat ?

Asteptam comentarii si pareri pe forum, pe paginile de facebook si google plus dedicate ale blogului, respectiv, in casutele de comentarii blogger / google plus, sau facebook, de sub articol.

*Articolul a fost actualizat in 18 mai 2015, pentru a include informatii de actualitate despre produse.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog