Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Carmen Bruma

Carmen Brumă, prezentatoarea emisiunii „Bruma de mişcare“ de la Realitatea TV, povesteşte cât i-a luat să slăbească 30 de kilograme, dar şi care au fost cele mai mari dificultăţi pe care le-a întâmpinat.

Cartea ei „Slim – Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi“ prezintă un întreg concept de viaţă, care porneşte de la o nutriţie sănătoasă şi de la exerciţii fizice.

Ce te-ar putea determina să schimbi acest mod de viaţă?

Experienţa cu cele 30 de kilograme în plus m-a învăţat multe, iar adoptarea unui stil de viaţă sănătos este una din schimbările pe care le-am făcut în viaţa mea.

Cartea o puteti comanda online de pe urmatoarele site-uri:
http://tamada.ro
sau pe
http://www.librarie.net
"Imaginea lui Carmen Brumă în peisajul mediatic românesc este asociată cu mişcarea şi alimentaţia sănătoasă.

Cu greu ar putea cineva să îşi închipuie că autoarea nu a avut dintotdeauna forma fizică exemplară de acum. Publicul poate vedea în premieră în carte o poză cu Carmen Brumă la 86 de kilograme.

Trecând prin multe experienţe de a slăbi fără rezultate şi care îi puteau afecta sănătatea, autoarea oferă în această carte soluţiile de succes prin care ea a ajuns la silueta de invidiat pe care o afişează astăzi.

Cititorul va afla tot ceea ce trebuie să ştie despre nutriţie sănătoasă şi, cu ajutorul exerciţiilor fizice ilustrate chiar de autoare în carte, îşi va face propriul program de mişcare zilnică.

Cartea SLIM scrisă de Carmen Brumă nu este numai o lecţie de nutriţie sau una de fitness, ci un întreg CONCEPT DE VIAŢĂ. "

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog