Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Self Tranformer. Devino propriul tau antrenor si nutritionist. - Carte de Narcis Cernea

Self Tranformer. Devino propriul tau antrenor si nutritionist.

Azi am descoperit o carte care da sfaturi de fitness si nutritie. E vorba despre cartea scrisa de Narcis Cernea si care are titlul "Self Transformer. Devino propriul tau antrenor si nutritionist".

Cartea a aparut anul acesta adica 2016 si face parte din categoria Sport. Publicata de editura Narcis Cernea Fitness & Nutrition.

Volumul are 180 de pagini.

Este o carte nou aparuta si in descriere apar cateva recomandari ale unor campioni de renume din Romania.

De exemplu multiplul campion national si balcanic la fitness si culturism, Florin Uceanu - recomanda acesta carte pentru ca i se pare informativa, utila si scrisa intr-un stil usor de inteles.

Cumpara cartea de aici-ai transport gratuit
Comanda aceasta carte de aici
 Dupa parerea acestuia in carte sunt informatii pretioase despre modificarile necesare ce trebuie facute pentru a schimba stilul de viata, modul de alimentatie si antrenament.

Cat costa aceasta carte si unde se gaseste ? Pretul cartii este de 49 lei. Se vinde online la aceasta librarie online, si se ofera si transportul gratuit.

 Cine a citit deja cartea scrisa de  Narcis Cernea  ?

 Va plac informatiile ?  Ce parere aveti despre sfaturile de nutritie si metodele de antrenament din carte ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog