Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Autoimunizarea inainte de sezonul rece - articol 1

Vine toamna, apoi iarna. Si vremea incepe sa devina din ce in ce mai rece. Pentru a ne pregati organismul sa fie rezistent si sa nu se imbolnaveasca (raceala, gripa, etc) trebuie din timp sa ne autoimunizam. Zilele trecute la Observator Tv a fost o emisiune speciala unde s-a vorbit despre autoimunizare.

Ce este autoimunizarea ? Este procedeul prin care ne ajutam sistemul imunitar cu o dieta corecta si administrarea de  suplimente alimentare, ce contin vitamine si minerale, sa ne ferim de bolile care apar de obicei iarna din cauza frigului.

 Medicii recomanda consumul bogat de legume si fructe. Apoi ne recomanda sa scadem consumul de dulciuri (pe cat se poate), pentru ca ele in general afecteaza imunitatea.

Cumpara de aici suplimente pe baza de Ulei Peste
Ulei de peste
Se recomanda sa facem sport in aer liber, sa scadem consumul de alcool.

Varianta naturista de imunizare se poate face prin consumul de suplimente alimentare pe baza de:
- ulei de peste care este benefic pentru stimularea si dezvoltarea psihica si fizica a copilului

- plante medicinale care stimuleaza sau moduleaza imunitatea printre care sunt echinaceea, uleiul de chimen negru
- produsele apicole care sunt foarte benefice:  propolis, polen, laptisorul de matca, pastura
- la fel de benefice pentru sanatate si pentru pregatirea sistemului imunitar pentru sezonul rece sunt suplimentele cu vitamine
Cumpara de aici produse cu echinaceea pt imunitate
Echinaceea
- fitoterapiile au acelasi efect autoimunizant doar ca necesita indrumarea unui medic apifitoterapeut

Ce pret au produsele pe baza de ulei de peste si de unde le pot achizitiona ? Capsulele care contin Ulei de peste pentru copii costa in jur de 12 lei.
 Cutiile destinate adultilor costa in jur de 18-20 de lei.
 Le puteti cumpara online de exemplu direct de la acest magazin naturist unde linkul va duce la categoria exacta cu produse pe baza de ulei Peste (Omega 3).

Pastilele, fiolele, siropul, tincturile care contin plante medicinale care ajuta imunitatea  pe baza de echinaceea costa in jur de 20-60 lei.
Le puteti comanda online de aici. Ceaiul de echinaceea e mai ieftin, are pretul de 5 lei si se poate face comanda pe internet direct pe acest site.

Cumpara de aici produse din chimen negru ulei negrilica
Produse din chimen negru
negrilica
Suplimentele care sunt facute din ulei de chimen negru (Baraka sau Remediul Faraonilor) costa aproximativ 24 lei si se gasesc pentru comanda aici.

Tot din chimen negru se pot cumpara la acelasi magazin online condiment, ulei, sapun toate pe baza de chimen negru egiptean -negrilica.

*..continuarea in articolul urmator ....aici....


Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog