Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsule noi de slabit din Extract de varza

Persoanele interesate de diete, probabil au auzit deja de celebra dieta cu supa de varza. Am incercat-o si noi cu multi ani in urma. A fost de efect, dar pentru ca ne-am lasat de ciorba de varza...ca a fost prea multa, am pus kilogramele inapoi.

Pentru persoanele care vor sa slabeasca, mai ales acum dupa intoarcerea din concediu si vacante (unde probabil nu s-a tinut cont de regim si cantitate) venim cu o noua stire. Am descoperit un produs nou in domeniul suplimentelor de slabit. Este un supliment alimentar romanesc destinat managementului greutatii.  Capsulele se numesc "Extract de varza" sunt produse de firma Hypericum. Sunt fabricate dupa o formula creata in colaborarel cu renumitul Dr. farm. Ovidiu Bojor.


Prospectul produsului scrie ca este recomandat pentru cure de slabire, are efect depurativ si anticancerigen, elimina toxinele din corp.

Cumpara de aici online produs nou pt slabire cu extract de varza
Produs nou pt slabire cu
extract de varza
Suplimentul alimentar ajuta la eliminarea alergiilor prin intarirea sistemului imunitar, scade nivelul zaharului din sange regland glicemia.

Este bogat in vitaminele A, C, grupa vitaminelor B, vit. E, vit. PP, minerale : Magenziu, Fier, Calciu si Fosfor.

Deci este un produs bun pentru a elimina surplusul de kilograme, vitaminizarea si mineralizarea organismului.

Cum se  administreaza? Cum si cate se iau pe zi? Din pastilele din Extract de varza se iau cate 2 capsule de 3 ori pe zi inainte de mesele principale -mic dejun, pranz si cina.

O cura trebuie sa tina 30 de zile dupa care neaparat tineti 10 zile pauza.

In caz de nevoie, se poate relua intregul proces dupa perioada de pauza.

Ce pret are si de unde se poate cumpara? O cutie cu pastile de slabit din Extract de varza costa in jur de 19 lei. Un flacon contine 60 de bucati. Le puteti achizitiona online de ex de la acest magazin cu produse naturiste.

Cine a slabit deja cu suplimente pe baza de varza? Cate kilograme si in cat timp?

Are contraindicatii? In descrierea produsului nu am gasit nici un fel de atentionare, totusi femeile care sunt in perioada de sarcina sau alaptare trebuie sa evite produsele de slabit. Cine are alergie la varza va evita in totalitate produsul pentru a nu avea reactii alergice sau efecte secundare.

Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?  In cat timp se vad rezultatele ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog