Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Batoane proteice pe care le poti manca inainte si dupa antrenament si nu ingrasa

Ce pot sa mananc inainte de a merge la sala ca sa am mai multa energie ? De multe ori aceasta intrebare ne vine in minte mai ales in ziua in care alegem sa facem sport. Pentru unele persoane care deja au un meniu cunoscut e usor, insa pentru cei care incearca sa slabeasca si vor sa faca si antrenamente si incearca sa tina si dieta,  gandul de a manca ceva inainte sau dupa sport e destul de intens.

Cunoastem senzatia, de multe ori nici nu stii ce sa rontai inainte de antrenament, nu de alta dar daca mananci ceva greu, in loc sa iti dea energie sa te misti in forta, te adoarme.


Am cautat niste solutii la indemana. O metoda ar fi batoanele proteice care se pare ca sunt destul de eficiente.

De exemplu Batonul proteic de la Planet Organic Energize iti creste rezistenta la sport si te ajuta sa iti revii dupa efort.

 In aceasta gama sunt mai multe feluri,  fiecare tip de baton are gust si ingrediente diferite.
Comanda de aici baton proteic raw organic cu gust de cacao si nuci braziliene
Baton proteic care iti da energie si nu ingrasa
cu gust de cacao si nuci braziliene

 Sunt produse organice si raw,  care iti da energie, senzatie de satietate si rezistenta la efort . Sunt bio, fara zahar adaugat, fara gluten, raw, fara soia. Ce mai, snack-ul ideal pentru cine are pofta de ceva dulce care energizeaza, tonifica si nu ingrasa.


Prospectul scrie ca aceste batoane protetice sunt ideala pentru cei care au alergie la soia, gluten, Sunt dulci si totusi ajuta la slabit. Asta desigur daca faci sport. Au un gramaj de 30 grame, sunt usor de purtat in geanta, buzunare, etc.
Desigur nu uitati sa va hidratati dupa ce mancati orice fel de baton proteic.

Cumpara de aici batoane proteice raw eco si fara zahar cu gust de cocos, canepa si orz.
Baton de slabit cu canepe, cocos
si orz
Noi am ales 3 variante.
Batonul cu Nuci braziliene si cacao de la Planet Organic, Batonul Proteic cu canepa, cocos si orz ecologic si batonul proteic cu seminte de chia si vanilie.

Ce ingrediente contin ? Compozitia batonului proteic de la Planet organic -
Cel cu nuci braziliene contine curmale, unt de caju, migdale, pudra proteica de canepa, nuci braziliene, pudra de cacao, maca si vanilie.
In batonul proteic cu cocos sunt: curmale, unt de caju, cocos, caju, pudra proteica de canepa, pudra de orz verde, pudra de lamaie verde si germeni de lucerna.

Cumpara de aici batoane proteice Planet Organic fara zahar, fara soia cu gust de vanilie, canepa si chia de aici.
Baton proteic energizant cu vanilie, canepa
si seminte de chia
Batonul cu seminte de chia contine curmale, nuca de cocos, pudra proteica de canepa, seminte de chia si vanilie bourbon.

Ce pret are un baton proteic care nu ingrasa si unde se se pot achizitiona? Toate cele 3 feluri costa in jur de 8,9 lei.

Le puteti comanda direct online de la acest magazin cu produse naturiste. Batoane proteice sunt denumite in limba engleza Protein Bars.

Cumpara  baton proteic raw organic cu gust de cacao si nuci braziliene de aici.
Cumpara de aici batoane proteice raw eco si fara zahar cu gust de cocos, canepa si orz.

Cumpara de aici batoane proteice Planet Organic fara zahar, fara soia cu gust de vanilie,
canepa si chia de aici.
Livrarea coletului se va face in 24-48 de ore si taxa de curierat este in jur de 10 lei.

Cine mananca de obicei asemenea produse ? Va plac ? Va ajuta ? Sunt eficiente pentru voi ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog