Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum te ajuta sa slabesti un blender personal

E vara si vremea e caniculara. Se poarta tot mai des costumele de baie.
Cine se apuca de dieta in aceasta perioada ?
Stim cu totii ca in aceasta perioada din cauza caldurii nu prea ai chef sa gatesti mult in bucatarie si nici sa mananci mult. Pentru persoanele care vor sa urmeze un stil de viata sanatos, cei care se apuca de sport si/sau au un orar de lucru foarte aglomerat ideea de a manca sanatos si corect este o adevarata provocare.

Pentru a combina utilul cu placutul, cea mai buna idee este sa-ti cumperi un blender personal cu ajutorul caruia iti poti prepara la oricand, un shake cu vitamine si minerale care te va energiza la orice ora din zi sau noapte si chiar inainte sau dupa antrenamente.

Blenderul personal este un ajutor real in slabire. Recomandam 2 modele care sunt foarte practice, ocupa spatiu putin si sunt utile.

1- Blender personal Blend Active Pro marca Breville.  Din descrierea produsului am aflat ca: este un produs electrocasnic cu recipient sport portabil. Practic iti poti prepara cu acest blender smootie-urile din legume, fructe, shake-uri si mixuri de proteine si poti lua cu tine sticla la lucru, la sala de sport, etc.
Cumpara de aici Blender personal Breville  Active Pro
Blender personal Breville
Active Pro
Recipientul blenderului este din Tritan Copolyester fara BPA, husa din neopren  protejeaza bauturile preparate de caldura (deci ai un shake rece mereu), poti macina cuburi de gheata si nici cu acest blender. Sticla/recipientul portabil cu shake-ul preparat (care face parte din blender) se demonteaza si se poate atasa perfect in suportul de la masina sau pe bicicleta.

Are rezistenta la socuri, gusturi si mirosuri si mentine bautura rece indiferent de canicula de afara. Folosind zilnic bauturi lichide preparate cu Breville poti avea rezultate rapide si vizibile in lupta cu kilograme pentru ca un astfel de smoothie/shake, mix de proteine poate inlocui cu succes o masa principala si totusi te mentine tonic si plin de energie, chiar si pentru a face sport.

Cat costa un astfel de blender si de unde il pot cumpara ? Pretul este in jur de 189 de lei. Il poti achizitiona online de la acest magazin online cu produse naturiste. Primesti livrarea coletului gratis.


2- Un alt model produs tot de Breville care ne-a placut e putin mai ieftin. Este vorba de blenderul Blend Active personal, este un blender sport, usor si elegant. Are recipient portabil cu capacitatea de 600 ml, se poate prepara cu el usor un shake/smootie/mix proteic in cateva clipe si esti gata de plecare. Acest blender are garantie de 2 ani. Sticla rezista la utilizari repetate, si se poate curata si in masina de spalat vase.

Cumpara acest Blender cu recipient portabil usor si rezistent
Blender cu recipient portabil
Are un capac tip sport demontabil si ermetic. Se poate pune in masina, pe bicicleta sau se poate duce si in sala de fitness daca e cazul.
Ce pret are ? Acest blender costa in jur de 129 de lei. Se vinde direct pe acest site cu produse naturiste si electrocasnice de bucatarie. Vasul este din recipient de Tritan Copolyester fara BPA.
*(Este un produs electrocasnic fara Bispenol A)
Nu ocupa mult spatiu.

Iar la intrebarea din titlu, cum poti slabesti cu ajutorul unui blender, ei bine daca amesteci mai multe ingrediente sanatoase cu blenderul si le bei zilnic poti scapa de surplusul de kilograme. Vom reveni cu idei si retete de shake-uri/smoothie-uri pe care le poti prepara acasa, cu un astfel de blender pentru a a reusi in procesul uneori anevoios de slabire.

Cine foloseste astfel de blendere ?  Contraindicatii ?  Pareri ? Este chiar atat de eficient si bun ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog