Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Castanul brazilian tonifica si arde grasimile

La ce se foloseste castanul brazilian ? Care e diferenta intre castanul romanesc si cel din Brazilia ? Produsul gasit sub forma de pulbere este facut din semintele fructului nativ din padurile amazoniene Paullinia Cupana.

 Produsul il mai gasiti si sub numele de guarana. Castanele din Brazilia au aspectul diferit fata de cel gasit la noi in tara si proprietatile sunt diferite, doar numele este asemanator.

Prospectul pudrei obtinute din castan Brazilian scrie urmatoarele:


- intareste sistemul imunitar
- scade pofta de mancare
- topeste straturile de grasime
- contribuie la scaderea in greutate
- ajuta la concentrare si invatare
- are efect afrodisiac

- elimina problemele de digestie
- imbunatateste circulatia sanguina
- contine cafeina care transforma produsul intr-un energizant natural,  creste rezistenta la sport, elimina starile de oboseala fizica si psihica
Cumpara de aici pudra pentru slabit din Castan Brazilian
Pudra de slabit din Castan Brazilian

Cum se utilizeaza ? Cum folosesc pulberea de castan brazilian ca sa slabesc ? Ce cantitate trebuie sa consum pe zi ?

In fiecare zi trebuie sa iei de 2 ori o daza (cu o lingurita mica) amestecata cu apa, ceai, iaurt sau suc de fructe inainte de a manca.

Are contraindicatii ? Atentionari ? Poate avea efecte secundare ?

 Pudra de slabit din Castan Brazilian/Guarana NU se da copiilor care au sub 18 ani, nici femeile gravide sau cele care alapteaza NU au voie sa il foloseasca.

Acest produs de slabit nu se recomanda persoanelor care au hipertensiune, diabet sau au probleme cu inima.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? O punga de 150 grame de pudra organica din Castan Brazilian are pret acceptabil. Se vinde online la acest magazin cu produse naturiste.


Cine foloseste astfel de produse pentru a slabi ?   Pareri ? Impresii ? Este chiar atat de eficient si bun ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog