Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Costume de baie la moda in 2016

Vine vara. Ce fel de costume de baie se poarta anul acesta ? Ce e la moda ? Probabil multe persoane se pregatesc pentru zilele calduroase cand e timp de plaja.

Daca vreti sa va alegeti un costum de baie elegant, azi venim cu 3 recomandari. Am ales aceste modele pentru ca sunt un pic mai diferite, decat costumele de baie obisnuite.


Si le recomandam pentru fetele (femeile) care cauta un costum de baie mai special, mai diferit. Iata cateva exemple:

- Costum de baie de dama intreg dintr-o singura piesa. Are un stil atletic si face parte din colectia Aquasport Winner. Costumul de baie este croit in oval in partea din spate.

Este verde deschis in zona bustului si in rest este negru.
Cumpara de aici acest costum de baie intreg 2016
Costum de baie atletic

Este facut dintr-un material 20% elastan si 80% poliamina.

Ce pret are ? Si unde se gaseste ? Acest costum de baie pentru femei costa aproximativ 147 lei. Se poate cumpara online de exemplu pe acest shop de haine si lenjerie

- Un alt model de costum de baie pt femei care ne place este costumul in 2 piese "Mano". Este facut dintr-un material 10 % Elastan si 90 % Polyester. Costumul de baie este cu un imprimeu alb cu negru.

Cumpara de aici costum de baie in doua piese 2016
Costum de baie
cu imprimeu
 Este o piesa vestimentara care va atrage cu siguranta privirile la piscina sau pe malul marii. Este disponibil in marimile S,M si L.

Cat costa si de unde o pot procura? Setul are un pret de aproximativ 69 lei. Se poate comanda online direct de pe acest site de fashion.


Cumpara de aici acest costum de baie albastru
Costum de baie 2016
- Costum de baie pentru femei de culoare albastra. Este din material 15 % Elastan, 85% Polyester. Modelul este cu decupaje. Slipul si sutienul costumului de baie sunt reglabile.

Bustul poate parea mai mare, pentru ca sutienul este buretat. Costa in jur de  89 de lei. Se poate cumpara de pe internet de pe acest site de haine.

Voua care model va place cel mai mult ? Va ganditi deja sa mergeti la plaja ? Sau mergeti deja frecvent ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog