Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bijuterii cu cristale norocoase potrivite zodiei Pesti

Dupa ce am scris pe acest blog despre cele mai recomandate bijuterii, ce contin pietre norocoase pentru fiecare zodie in parte, azi urmeaza zodia Pesti.

In aceasta categorie intra persoanele nascute in perioada 19 februarie-20 martie.
Pestii sunt semn de apa, cele mai norocoase culori pentru ei/ele sunt culoarea albastra, violet, bluemarin, culoarea marii/oceanelor si a apelor cristaline.

Acestei zodii i se potrivesc urmatoarele cristale: ametist, acvamarin, topaz, albastru, turcoaz, lapis lazuli, perla, safirul, cuartul incolor.

Persoane inimoase si pline de compasiune, sunt sensibile, introspective, romantice si au tentinda de a se ingrijora excesiv de mult pentru unele probleme. Senzuali, intelepti, diplomati innascuti.

Cum ajuta aceste pietre semipretioase Pestii ? In primul rand daca purtati coliere, bratari, bijuterii care contin ametist, acesta are efect linistitor, calmeaza la nivel emotiv, aceasta piatra este piatra intelepciunii si a sufletului.
Cumpara de aici o bratara cu pietre semipretioase pentru Pesti
Bratara talisman ce aduce noroc
zodiei Pesti
Ametistul ajuta persoana care o poarta sa ia decizii bune, si tempereaza suferintele de orice fel.

Am ales cateva bijuterii perfecte pentru zodia Pesti.
- Bratara talisman norocos Pesti. Este o bratara din argint ce contine pietrele cele mai benefice acestei zodii: ametist, lapis lazuli si acvamarin.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O astfel de bratara costa in jur de 60 ron si se poate achizitiona online pe acest site de bijuterii.

- Bratara pentru barbati -Pesti-. Bratara este din cristale de lapis lazuli decorat cu spacere din argint 925.

 Cadou ideal pentru aceasta zodie indiferent ca este oferit cu ocazia zilei de nastere sau de Craciun, etc.
Cumpara de aici bijuteria potrivita barbatului Pesti
Bratara pt barbati zodia Pesti
Pretul unei astfel de bratari este in jur de 110 lei.

Se poate comanda de pe internet de pe acest shop cu bijuterii si bratari cu cristale semipretioase.

- Cercei din argint Preciada cu pietre din ametist. Inchizatoarea cerceilor este de tip surub.

 Pietrele din ametist sunt placat cu rodiu. Cat costa o pereche de cercei potriviti femeilor din zodia Pesti ?

Acest model are un pret aproximativ de 247 lei.
Cumpara de aici niste cercei minunati din argint potriviti femeii Pesti
Cercei cu cristale de ametist
Se poate comanda online de pe acest site.

Pe acelasi magazin online puteti gasi bijuterii de lux, inele, coliere, seturi de bijuterii, pandative pentru toate zodiile din horoscop.

Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

 Voi ca Pesti ce model credeti ca vi se potriveste cel mai bine ?

Ce parere aveti despre efectele benefice si protectoare ale cristalelor ?

Asteptam comentariile voastre aici pe blog. Voua care model va place cel mai mult ? Ce ziceti vi se potrivesc aceste pietre ? Voi ce modele preferati.

Bijuteriile hand-made, sau cele elegante si clasice ? Cine poarta deja astfel de cristale protectoare ? Credeti in efectul lor benefic ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog