Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vine iarna. Ti-ai luat deja patine?

Se apropie anotimpul rece cu pasi uriasi. Pentru iubitorii sporturilor de iarna, probabil unul dintre cele mai placute metode de a petrece timpul liber,  este sa mearga la patinoar.

Dar pentru asta ai nevoie de patine. Si atunci venim noi cu niste recomandari, cu preturi, modele si linkuri exacte unde poti achizitiona patine la preturi bune.



poza patine de gheata pentru copii
Patine de gheata reglabile
pentru copii
- Patine pentru copii. Am ales niste patine reglabile in culori vesele. Aceste patine sunt perfecte pentru copii care acum invata sa patineze, dar  pentru cei care stiu deja sa patineze.

Cat costa si de unde le pot cumpara ? Pretul patinelor este in jur de 195 de lei. Se gasesc in marimile 29-32, 32-35, 35-38, 38-41. Le puteti vedea si comanda de pe internet direct de pe acest site specializat pe articole sportive

Este un model ce se poate regla la milimetru conform piciorului, are lama inoxidabila, se inchide pe catarama cu siguranta si velcro. Este marca Fila X-One. Patinele sunt calduroase si confortabile, lama nu rugineste, sunt usoare, aceste elemente facand patinajul usor si placut.

patine albe potrivite pentru femei
Patine de culoare alba
pentru femei
- Patine pentru femei - marca Fila Eve Bs si sunt de culoare alba. Perfecte pentru patinaj clasic sau artistic.

Recomandate femeilor care vor sa invete sa patineze sau care deja stiu sa patineze la nivel mediu. Sunt patine confortabile, de calitate buna si la un pret rezonabil.

Lama patinelor este inoxidabila deci nu rugineste. Interiorul patinelor este cu puf sintetic si in exterior este din vinil.

Ce pret are o pereche de patine pentru femei ?

Costul se ridica la aproximativ 234 lei. Se pot achizitiona online pe acest site. Aceste patine sunt disponibile in marimile 36,37,38.

poza patine de gheata de culoare neagra pentru barbati
Patine de culoare neagra
pentru barbati
- Patine pentru barbati - am ales patinele de gheata negre marca Jackson.

Patinele au interiorul din piele cu intarituri in zona gleznelor si la calcai. Talpa este din plastic si au inchidere cu sireturi. Lama este din otel.

Cat costa patinele barbatesti ? Pretul acestor patine este in jur de 225 lei. Se gasesc si se pot cumpara din stoc pe acest magazin de articole pentru sporturi de iarna.
Din acest model puteti cumpara marimile :39,40, 44, 45,5 si 46,5
Gheata pentru
patine de gheata

Si desigur va recomandam si o geanta speciala pentru patine de gheata. Este de culoare neagra, marca Spartan Vancouver. Costa doar 23 de lei si se poate cumpara online de pe acest site.

Cine asteapta iarna cu patinele in picioare ? Ce ziceti e o idee de cadou pentru Craciun pentru membrii familiei dornici sa petreaca Sarbatorile de iarna pe patinoare ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog