Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pietre semipretioase care aduc noroc zodiei Balanta

Asa cum v-am obisnuit pe blog, am povestit pe rand ce cristale si pietre se potrivesc zodiilor din horoscop.  Azi urmeaza zodia Balanta.
In acest grup intra persoanele nascute in perioada 23 septembrie- 22 octombrie


Care piatra e cea mai buna pentru Balante ? Fiind o zodie de aer, care are ca simbol echilibrul si armonia cele mai potrivite pietre norocoase sunt: cuartul roz, agatul si opalul. Tot acestei zodii i se potrivesc si smaraldul, malachitul, lapisul, turmalinul, tanzanitul, rodonitul si peridotul.

Ce culori mi se potrivesc daca sunt balanta ? Culorile care aduc noroc si va creeaza un aer aparte, sunt: verdele, nuantele agatului si al opalului.

Poza cu bratara cu cristale norocoase zodia Balanta
Bratara talisman norocos
zodia Balanta
Pentru cei care isi doresc mai mult echilibrul si pacea interioara, iubirea pura, calmul si exprimarea sentimentelor in forma pura, cei care isi doresc iubire, casatorie, bucuria de a trai, intelegere si o buna comunicare cu cei din jur, impacare si o viata de familie frumoasa le recomandam sa poarte bijuterii, amulete sau talismane care contin cuart roz.

 Aceasta piatra are rol protector pentru familie, cuplurile indragostite, copii, iubirile adevarate.
Atentie, aceasta piatra i se potriveste si altor zodii adica si pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta si capricorn.

Iata aici mai multe exemple de bijuterii ce contin acest cristal semipretios.
- bratara talisman creata special pentru cei din Balanta.
Poza cu bratara de argint si pietre de cuart roze
Bratara cu cuart roz
Este facuta din pietre cu efect benefic zodiei. Contine cuart roz, jad verde, malachit si aventurin. Bratara are inchizatoare din argint pur antialergic.

 Cat costa ? Pretul e in jur de de 60 de lei. Dar unde se gaseste ? Se poate cumpara de ex pe acest site

- o alta bratara care contine doar cristale din cuart roz se poate gasi la un pret de aproximativ 110 ron.
Se poate admira si chiar comanda pe internet direct de aici.

Daca va intrebati care sunt culorile agatului si al opalului, atunci aflati ca agatul, poate avea nuante de bleu, copac, foc, muschi, galben, mov, negru striat, rosu, roz, verde, alb.

Poze cu bijuterii cu cristale pentru Balanta
Alege bijuterii norocoase
pentru Balante
Puteti vedea zeci de modele cu agat si alte bijuterii potrivite zodiei Balanta aici.

Daca cautati dupa produse din opal si nu prea gasiti, atunci eventual o alta denumire a pietrei este piatra lunii.

Voi ca balanta ce model credeti ca vi se potriveste cel mai bine ?


Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Ce parere aveti despre efectele benefice si protectoare ale cristalelor ?

Asteptam comentariile voastre aici pe blog. Voua care model va place cel mai mult ? Ce ziceti vi se potrivesc aceste pietre ? Voi ce modele preferati.

Bijuteriile hand-made, sau cele elegante si clasice ? Cine poarta deja astfel de cristale protectoare ? Credeti in efectul lor benefic ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog