Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cristale care ii protejeaza pe cei din zodia Capricorn

Ce fel de pietre sunt potrivite zodiei Capricorn ? Cum ma pot proteja de energiile negative si de stres ?
Daca esti in cautarea unui mod de a avea, mai mult noroc in viata si mai mult echilibru,
atunci iata ce trebuie sa folosesti. E vorba de niste cristale semipretioase care, in functie de zodia in care te-ai nascut au rol protector pentru tine.

Azi scriem despre zodia Capricorn. In aceasta categorie intra persoanele nascute in perioada 22 decembrie-19 ianuarie. Aceasta zodie din horoscop este sub semnul Pamantului.

poza bijuterie potriivita zodiei Capricorn
Bratara talisman norocos
pentru zodia
Capricorn
Pietrele care aduc norocul in viata Capricornilor sunt onixul si granatul. Tot acestei zodii i se mai recomanda pietrele : ochi de tigru, hematitul, labradoritul, chihlimbarul visiniu, rubinul, cuartul fumuriu si obsidianul.

De obicei tot ce are culoarea neagra sau visinie, i se potriveste capricornilor, indiferent ca e vorba de barbat sau femeie.

In cazul in care doriti sa evitati energiile negative din jur si sa va regasiti echilibrul interior cea mai buna piatra este onixul.

Iata si cateva recomandari de bijuterii potrivite Capricornilor.
- bratara de tip talisman special creata pentru Capricorn - contine cristale din onix, granat, si margele de ochi de tigru prins cu inchizator de argint antialergic.

Cat costa ? Pretul e in jur de 60 de lei si il puteti cumpara direct de pe internet de pe acest site de bijuterii

De obicei am prezentat modele mai ieftine pana acum.

poza bijuterie speciala cu rodiu si granat recomandata zodiei capricorn
Bratara fatetata argint cu pietre de
rodiu si granat
Totusi pentru cei care doresc sa investeasca mai multi bani, intr-un cadou pentru cineva drag din zodia Capricorn, puteti vedea aceasta bratara eleganta si deosebita.

 Este din argint sterlinf de puritate inalta 92,5%, placata cu rodiu si decorat pietre ovale din piatra pretioasa numita granat.

Bratara are un pret de aproximativ 900 de lei.

Coletul vi se livreaza gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei. Il puteti vedea si comanda direct de pe acest site de bijuterii pentru zodii.
bijuterii potrivite pentru barbatul si femeia capricorn
Alege bijuteria care iti place
pentru zodia Capricorn

Cei care vor sa aleaga un cadou pentru persoanele nascute sub zodia Capricorn va recomandam toata categoria de bijuterii speciale direct pe acest link.


Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Ce spuneti ce modele vi se potrivesc si care va plac cel mai mult?

Va plac bijuteriile hand-made, sau cele elegante si clasice ? Cine poarta deja astfel de cristale protectoare ?

Credeti in efectul lor benefic ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog