Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vitalizeaza-te cu Tonic Regal, cu laptisor de matca, ginseng, miere, si propolis

Cum sa ne intarim organismul sa reziste mai usor la schimbarile vremii, mai ales pe vreme foarte calda, in care organismul devine slabit datorita expunerii prelungite la soare ?

Cu ce pot scapa de oboseala, de anemie, de starile letargice, de alergiile de vara in mod natural ? Cea mai recomandata solutie ar fi o sursa de laptisor de matca special, creata de firma Apiland din Romania.

E vorba de produsul numit "Tonic Regal".

Ambalat sub forma de fiole, acest produs naturist are proprietati unice, fiind bun si pentru copii si pentru adulti.

Administrarea tonicului este indicat in urmatoarele cazuri: daca suferiti de oboseala, insomnii pe timpul noptii, aveti imunitatea scazuta (infectii si raceli frecvente, alergii, senzatie de letargie, slabiciune), probleme de concentrare la munca sau invatatura, stres, menopauza, dereglari menstruale, tensiune si colesterol mare, probleme la ficat si organe endocrine, sau daca doriti sa  vindecati raceala si gripa rapid.



Ingredientele care stau la baza fiolelor Tonic Regal sunt toate de sursa naturala, si toate sunt foarte necesare organismului uman pentru a functiona corect si sanatos. In continutul fiolelor sunt: laptisor de matca pur, miere, apa purificata, ginseng (radacina vitala a vietii, opreste semnele de inaintare in varsta si are si efect afrodisiac).

Dar la ce e bun laptisorul de matca, de ce e atat de special ? Folosit in special in tratamente naturiste pe baza de produse apicole, laptisorul de matca este hrana cu care se hraneste regina stupului (queen bee, albina regina, sau albina "mama" a intregii colonii)
Imagine cu cutia produsului Tonic Regal, cu laptisor de matca. Click pentru detalii si cumparare.
Cutia produsului Tonic Regal, cu laptisor de matca,
miere, propolis, si polen. Un revitalizant extraordinar de eficient

Substanta este produsa de albine prin glande, si este si alimentatia larvelor de albina. in primele 3 zile de viata. Plina de vitamine si substante pretioase, se poate spune ca este substanta unica produsa doar de albine.

Una dintre proprietatile miraculoase ale laptisorului de matca este faptul ca prelungeste viata, adica in medie o regina mama (matca) poate trai 5 ani datorita alimentatiei speciale, in schimb albinele care produc aceasta substanta traiesc in jur de doar 45 de zile.

In laptisorul de matca sunt urmatoarele : vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, acid pantotenic, triptofan,  acetilcolina (element natural care ajuta la buna functionare a creierului) si acid 10 hidroxi 2 decenoic (10 HDA) puternic antibacterian si antifungic, perfect pentru ajutorarea corpului uman sa lupte impotriva vizorelor, bolilor, infectiilor.

Are efect antiage (anti-aging, sau antiaging, adica opreste imbatranirea), e foarte eficient in ingrijirea tenului si parului. Este foarte, foarte eficient pentru revitalizarea organismului, doar cateva miligrame la kg/corp are un efect tonic deosebit, reimprospateaza "fortele" organismului si dupa o zi istovitoare de munca fizica, si re-energizeaza si dupa o zi de plaja. Are efect revigorant si dupa activitatile sportive intense (sala, meciuri, cantonamente).

Cat costa si de unde se poate cumpara Tonic Regal ?

Pretul unei cutii cu 20 de fiole este in jur de 133 117 de lei (*actualizare pret:13iulie2015).

Il puteti cumpara online de exemplu pe acest site de produse naturiste.

Cutia cu 10 sticlute se gaseste la un pret ceva mai redus, de aprox 77  68 de lei (actualizare pret:13 iulie 2015), si se vinde aici.

Cum se foloseste tonicul regal ? Cate bucati trebuie luate pe zi, sau cum se administreaza ? Se poate da si la copii ? Da ! Poate fi folosit si pentru vindecarea copiilor, deci li se poate administra si celor mici.

Modul de administrare este in felul urmator (cura de cateva zile):

- copiii pot lua 1 fiola in fiecare zi. cu jumatate de ora inainte de a manca la micul dejun
- adultii si persoanele varstnice pot folosi 1-2 fiole, tot cu 30 de min. inainte de a manca dimineata.

Cum se procedeaza ? Flaconul se rupe in zona subtire si continutul se toarna intr-o lingura, dupa care se consuma imediat.

Cine a luat deja produsul apicol tonic regal ? Cat de repede isi face efectul ? Merita investitia ? Voi ce alt mod naturist folositi pentru memorie, imunitate, sau antioboseala ? Are efecte secundare ? Dar contraindicatii ? Ati folosit deja acest produs ? V-a fost de folos, si-a facut efectul ? V-a ajutat in recuperare, in invingerea oboselii, gripei, alergiilor ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog