Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ghidul caloriilor, carbohidratilor si colesterolului

Pentru persoanele care vor sa invete mai multe despre alimentatia sanatoasa, va aducem la cunostinta ca exista o carte - disponibila acum si in Romania care ofera o multime de informatii despre modul de a manca sanatos.

Cartea are titlul "Ghidul caloriillor, carbohidratilor si colesterolului", si este scrisa de Martha Schueneman. Versiunea in limba romana este editata de editura Litera.

Ce putem citi in aceasta carte ?



Conform cuprinsului am aflat ca exista liste in care se explica care aliment cate calorii contine, cat colesterol si cat carbohidrati, in principiu, contine lista exacta a tuturor componentelor nutritive a unui foarte mare numar de alimente.
Imaginea cartii ”Ghidul caloriilor, carbohidratilor si colesterolului”. Click pentru detalii si cumparare !
Coperta cartii Ghidul caloriilor, carbohidratilor,
si colesterolului. (Autor: Martha Schueneman)

Fiecare produs sau aliment, fie leguma, fruct, carne, lactate, are enumerat continutul de proteina, fibre, grasimi, glucide si sodiu

In carte, se prezinta si mancarurile de tip fast food, si desigur sunt informatii despre variantele sanatoase si mai "light" (mai usoare, mai putin nocive) de preparare a acestora

Sunt prezentate sfaturi, informatii utile oricarei persoane care doreste sa adopte un stil de alimentatie mai sanatos, dar si studentilor din industriile de catering, sau industria alimentara.

Toate aceste informatii ne invata cum sa ne alimentam echilibrat si sanatos, fara sa renuntam in totalitate la mancarurile noastre favorite.

Ce pret are cartea si unde se poate cumpara? Cartea costa in jur de  43 lei !

Se poate comanda online de ex. de pe acest site.


Ati citit deja aceasta carte? Vi se pare utila informatia din ea ? Ati gasit lucruri noi, pe care nu le stiati despre alimente, despre nutritie, despre un trai mai sanatos ? V-a facut sa va schimbati stilul de alimentatie ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog