Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vindeca-ti capilarele sparte si venele rosii de pe fata si corp, cu crema

Iata cu ce sa vindeci roseata si venele rosii de pe fata si corp

Mi-au aparut liniute rosii subtiri pe fata, cum le pot trata ? Sufar de fata rosie, am capilare umflate pe fata, exista vreun remediu pentru asta ? Mi s-au umflat capilarele pe calcai, si sunt dureroase, ce pot face sa le vindec ?



Crema impotriva rosetii 
Vindeca capilarele sparte,
protejeaza si hidrateaza pielea.
Daca ai astfel de probleme cu tenul, sau cu orice alta zona de pe corp, atunci afla ca exista un produs cosmetic special,  creat pentru tratarea problemelor de acest gen !

Prospectul scrie ca are urmatoarele indicatii:

- este o crema ideala pentru cei care au tenul sensibil si iritat
- este bun pentru oricine indiferent de varta, sau sex
- este un tratament natural pentru eliminarea de pe fata sau picioare a capilarelor rosii vizibile (umflate)

Vinisoarele rosii (vene mici, violacei sau rosii in coloratura), care apar pe fata, pot fi problematice din punct de vedere estetic, deranjante, stanjenitoare, de aceea, aceasta crema este deosebita, pentru ca va ajuta foarte repede sa le estompati !

Desigur puteti folosi crema si la nivelul picioarelor, in zona gleznelor sau pe coapse, unde apar destul de des aceste capilare "inestetice", mai ales datorita modului de viata sedentar, dar si datorita purtarii unor modele de incaltaminte incomoda, sosete prea stranse, sau solului prea rece de la locul de munca !

Si din pacate, aceste zone cu capilare umflate,  uneori sunt si dureroase (mai ales la persoanele care au mereu picioarele reci, si cei reumatici.)

Crema asta speciala deci, vindeca roseata de pe fata (petele rosii), si de pe alte zone ale corpului. De asemenea, e foarte bun de folosit si cand e frig, pentru protejarea tenului !

 Indepartează pigmentarea nedorita
  Indeparteaza roseata de la acnee rozacee si capilare sparte
  Previne reaparitia acestora
  Calmeaza si hraneste pielea
  Asistă regenerarea
  Confera catifelare si strălucire
  Potrivit pentru toate tipurile de piele,inclusiv sensibila.

NU contine parabeni, siliconi, uleiuri minerale, coloranți și arome sintetice, derivați din petrol, organice N-filtre, alcool, parfum și conservanți!

Ingredientele sale deosebite (Gatuline® Spot-Light, Gatuline® A, ambele substante brevetate franceze), uleiul de caise, si uleiul de trandafir, asigura indepartarea eficienta a capilarelor sparte, invinetite, rosetii de pe piele, precum si un efect de hidratare si protejare inclusiv antibacteriana a pielii.

Se aplica masand usor, cu miscari blande, de 2x / zi, pe zona afectata.

Costa in jur de 130 de lei si se gaseste AICI

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri. 

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog