Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabitul cu cafea verde macinata cu ghimbir?

Ajuta cafeaua verde macinata la eliminarea obezitatii ? Combinata cu radacina de ghimbir e mai eficienta ?

Probabil ati auzit deja sau ati vazut in diverse reclame si articole despre beneficiile "miraculoase" in scaderea greutatii corporale, ale acestor doua ingrediente, cafeaua verde macinata si ghimbirul, mixate impreuna.

Haideti sa vedem ce se spune de fapt in reclamele respective.

Dupa mai multe feluri de produse pe baza de boabe de cafea verde, diverse capsule si pastile, acum deja au aparut pe piata si plicuri si cutii cu cafea macinata propriu-zisa facuta din cafea verde organica, cu ghimbir, neprelucrata termic !

Mixul respectiv, este practic, tot o pulbere pentru prepararea unei cafele, care se foloseste si se consuma ca si cafeaua obisnuita, doar ca acesta din urma, are si proprietati de accelerarea a slabirii, sau chiar o produce.

Fiind un mix care contine si pulbere de ghimbir, reclamele spun ca are efect mai puternic,  contribuind mai eficient la eliminarea kilogramelor.

Cum se tine dieta cu cafeaua verde si ghimbir ?
Cumpara de aici cafea verde cu ghimbir
Cafea verde cu ghimbir
comanda de aici

Prospectul scrie ca in fiecare zi se prepara licoarea miraculoasa pentru slabit, prin infuzare ca si ceaiul. Adica, cu o lingurita se pune din pudra de cafea verde + ghimbir, intr-o cana, peste care se toarna apa fiarta (clocotita). Se acopera pentru o jumatate de ora, dupa care se strecoara, si se consuma.

Puteti indulci bautura de slabit cu sirop de agave, xilitol sau stevie. Doza zilnica recomandata este de maxim 3 cani de cafea din aceasta varietate, pe zi ! (De altfel, nu e bine sa consumi mai mult de 3 cani sau cesti de cafea, pe zi, din nici un fel de cafea !)

Si nu uitati sa consumati multa apa in zilele de cura ! (Ca la orice cura sau dieta, cantitatea de apa consumata trebuie marita putin, pentru a ajuta organismul sa elimine mai usor toxinele si depunerile).


Desigur, pentru a face vizibila si rapida slabirea, trebuie sa aveti un regim alimentar sanatos si sa NU consumati mancaruri de tip fast-food.

Ce pret are aces tip de cafea verde cu ghimbir, si de unde se poate cumpara ?

O doza de 150 grame costa in jur de 39 de lei. Acest produs se vinde prin site-ul
ACESTA .  Atentie insa, varianta asta, contine si cafeina, desigur !

Persoanele care sunt sensibile la cofeina, sau prefera o cafea de slabit decofeinizata, au la dispozitie o varianta de cafea verde 100% arabica, macinata, cu cardamom, care costa in jur de 50 de lei doza de 200 grame, aceea insa nu contine ghimbir, ci cardamom.

Sunt destule pareri pro si contra ambelor mixuri, cert este ca personalitati de referinta in lumea medicala si de show-biz din S.U.A. (cum ar fi si renumitul Dr. Oz) au pomenit in emisiunile lor televizate, de nenumarate ori, despre beneficiile extraordinare ale acidului clorogenic continut in boabele de cafea verde, si de revolutia din industria slabirii, produsa de cafeaua verde.



Cine a incercat deja produsul ? Ce parere aveti despre el ? E buna cafeaua asta la gust ?  Cate kg si in cat timp slabesti ? Ajuta la pierderea kg nedorite si dupa sarcina ? Pot slabi si daca nu tin dieta si nu merg la sala ?

Asteptam cu interes comentariile si parerile obiective, in casuta de comentarii de sub articol. Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra celor enuntate in articol.

[PS: daca vrei simple capsule cu extract de cafea verde, am scris despre ele intr-un articol mai vechi, AICI]



Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog