Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sucul de goji cu superfructe in dieta zilnica pentru revitalizarea organismului

Despre beneficiile incredibile ale fructelor de goji cu siguranta toata lumea a auzit. Au proprietati miraculoase, care vin in ajutorul organismului uman, permitandu-i sa functioneze la cote maxime.

Ce sunt de fapt aceste fructe si de ce se zice ca sunt asa de bune?
Scriam mai demult intr-un articol, la modul generalist, de ce este recomandat sa consumi goji in orice forma aici, vorbim azi insa in mod special de un suc, care contine printre altele si goji (pomusoare).
Aceste fructe mici si rosii sunt pline de vitamine, minerale si antioxidanti.

Chiar daca par simple la aspect, au proprietati incredibile de vindecare si inzdravenire a organismului.

De exemplu daca doriti sa va fortificati corpul inainte de anotimpul rece - prin cure repetate de exemplu toamna sau primavara, puteti urma un simplu regim cu suc de goji.

E vorba de sucul de Goji combinat cu un complex de 10 "superfructe".

Produs de firma Rotta Natura, sub logoul "Bio Cura", acest suc complex mareste forta vitala si ajuta sistemul imunitar sa se apere de boli si infectii specifice schimbarilor de anotimpuri si vremii in racire.

Daca spunem suc insa, in cazul de fata asta nu inseamna ca il bei in loc de apa, sau ca orice alt fel de suc racoritor cand iti e sete, ci il adaugi in meniul tau zilnic cu lingurita ! Deci il folosesti ca o tinctura, pentru ca e un produs superconcentrat ! Pentru ca e un suc cu foarte multe ingrediente, e puternic, si nu ai voie sa faci exces din consumarea lui !

Acest suc de goji si alte superfructe, se vinde intr-un ambalaj de 946 ml care te poate tine si 2 saptamani, daca il administrezi corect. Dar de fapt ce contine acest suc ? Ingredientele sunt: suc presat din Goji (lat. Lycium barbarum), sucuri concentrate presate din mere (lat. Malus domestica), afine (lat. Vaccinum mortinia), pere ornamentale (lat. Pyrus calleryana), zmeura (lat. Rubus idaeus), cirese negre (lat. Prunus serotina), maqui (lat. Aristotelia chilensis), afine americane (lat. Vaccinum macrocarpin), soc fructe (lat. Sambucus nigra), samburi de stuguri (lat. Vitis vinifera), pectina de citrice, pudra din seminte de guarana, sirop de sfecla rosie, acid citric, si sorbat de potasiu.

Cum se utilizeaza sucul de superfructe ? Adica cu cate lingurite se ia pe zi, din sucul fortifiant cu fructe si goji ? In fiecare zi, inainte sa mananci, iei intre 2 si 6 lingurite !

Cantitatea maxima administrata este de 90 ml pe zi ! Nu depasiti doza maxima !

De fapt, de unde stiu ca am nevoie de produse cu goji ? Pentru cine este indicat ? Daca esti lipsit(a) de energie, ai imunitatea scazuta, simptomele sunt raceli frecvente, inflamatii si infectii dese in diverse organe in sau pe corp, atunci cu siguranta, trebuie sa incepi o cura de invrednicire a organismului.

Daca ai probleme mari la colesterol, lucrezi mult atat munca mentala cat si fizica, atunci pe langa dieta zilnica trebuie sa faci si o cura cu goji si superfructe, pentru reinvigorare, pentru fortificare.

OK, dar ce efecte au aceste fructe "super miraculoase" ? Prospectul scrie ca au urmatoarele beneficii:

Iti da energie sa rezisti mai bine la treburile zilnice, poti lucra mai bine in orice mediu ai fi, chiar daca e loc stresant si tensionat, regleaza tensiunea arteriala, ajuta la functionarea corecta a inimii, scade colesterolul rau si  regleaza glicemia in mod naturist, are efect antioxidant, protejeaza ficatul si colonul, ajuta la imbunatatirea vederii pentru ca are in compozite o cantitate mare de betacaroten (provitamina A).

Flaconul sucului
Bio Cura cu Goji si alte
superfructe benefice sanatatii
Despre goji se stie ca ajuta in lupta impotriva, obezitatii deci e indicat si celor care vor sa slabeasca corect si natural, fara sa-si imbolnaveasca organismul in procesul de slabire.

Ce pret are acest suc ? O sticla costa in jur de 90 de lei. De unde se poate procura ? In ce fel de magazine se vinde ? Se poate cumpara online de exemplu pe acest site

Desigur e posibil sa il gasiti in shopurile bio naturiste sau in farmacii.

Din informatiile descrise de producator nu am aflat daca are contraindicatii, si nimic despre efectele adverse. Practic nu ar trebuii sa aibe efecte secundare, doar daca aveti alergie la oricare dintre componentele produsului. Nici despre cantitatea / doza data copiilor nu am aflat detalii, e bine sa dozati mai precaut copiilor, dat fiind faptul ca organismul mai tanar, va reactiona altfel decat cel adult.

Cine a urmat deja o cura cu acest tip de suc concentrat ? Ati consumat din acest tip de suc, v-a revigorat ? In cat timp, cata vreme ati facut cura cu ea ?

Haideti  la discutii deschise despre acest produs, sau orice alte produse, diete, orice legat de stilul de viata sanatos, si lasati un comentariu in casuta de comentarii facebook sau google plus de sub articol. Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra produselor prezentate in articole !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog