Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Reteta de namol pt slabit celulita si vergeturi a Oanei Turcu

Zilele trecute vedeta de televiziune Oana Turcu (sotia lui Cristi Brancu), cea care realizeaza emisiunea "Refresh" a prezentat o reteta personalizata a unei creme facute de ea cu care se slabeste.

La emisiune a fost prezenta si mama Oanei Zavoranu, care spunea ca a slabit deja peste 20 de kilograme prin eliminarea sarii din dieta !
Nu putem face altceva, decat sa o felicitam pentru rezultatele obtinute si-i multumim pentru impartasirea secretului ei.

Crema este de fapt un fel de namol bio facut acasa, care aplicat in zonele cu celulita


Sticluta cu ulei de
Jojoba, 50 ml.
elimina cu succes aspectul de coaja de portocala si ajuta la eliminarea kilogramelor in plus prin topirea grasimilor si duce la disparitia vergeturilor.

Din ce se face acest namol bio ? Se prepara practic usor acasa, si se face din ingredientele de mai jos.

Crema antivergeturi contine ghimbir curatat si razuit,
ulei de jojoba californian, ulei pur de argan, ulei din germeni de grau, ulei pur de trandafir cilian, pudra de alge marine, frunze de iedera, pudra de scortisoara, foi de dafin, cafea macinata,

Namolul pentru slabit contine ghimbir, frunze de iedera, cafea, rozmarin, ulei de migdale dulci, ulei de trandafir chilian, ulei de argan, 2 linguri de namol.

Toate componentele se amesteca si se face impachetarea cu acest namol, acasa, pe picioare, coapse, fese. Dupa aplicare se face impachetarea zonei cu folie alimentara si se tine "cura de infrumusetare timp de 45 de minute" dupa care se spala zona cu apa calduta.

Toate uleiurile pure contin principii active care trebuie sa fie bio 100% naturale.

[ Pe legaturile prezentate mai sus, ingredientele se pot cumpara direct online, pe siturile unora dintre cei mai mari vanzatori de produse naturiste si de ingrijire personala bio, din Romania ]


[ Puteti urmarii emisiunea Refresh mereu pe canalul Tv Antena Stars, fostul Antena 2, AICI ]

Cine a incercat deja acest tratament de slabit propus de Oana Turcu ? De unde ati cumparat cosmeticele necesare si la ce costuri se ridica un astfel de namol de casa ? Merita oare ? Ce parere aveti ?Asteptam pareri si comentarii obiective in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de social media ale blogului.
Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog