Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Carmen Bruma lanseaza cartea Jurnal de gravida

Zilele trecute vedeta tv Carmen Bruma, a lansat o noua carte.

Este vorba despre cartea "Jurnal de sarcina", in care descrie pe larg ce e sanatos sa mananci daca esti insarcinata si sa nu te ingrasi excesiv in perioada celor 9 luni de sarcina.

Cand va fi disponibila cartea ? Oficial, apare la edituri, tarabe si librarii, pe 20 septembrie 2014.

Toata lumea o cunoaste pe Carmen, a nascut recent si arata senzational la doar cateva luni dupa ce a nascut. Adevarul este ca nici in timpul perioadei de graviditate nu a cumulat kilograme in plus. S-a alimentat sanatos, si a facut foarte mult sport.

Ea are 37 de ani si s-a ingrasat doar 10 kilograme in total, pe toata perioada sarcinii. O consideram un exemplu demn de urmat, de catre toate mamele si toate femeile tinere (sau mai putin tinere ).

Baietelul ei s-a nascut sanatos tun, pe cale naturala, lucru pentru care iarasi, merita tot respectul. Credem ca este o femeie care are ce povesti !

Noua ei carte contine un meniu complet pentru gravide, si este editata de editura Badea (da, se pare ca e editura partenerului ei, Mircea Badea).

Cartea practic te invata cum sa-ti controlezi greutatea, in timpul sarcinii si dupa, si cum sa ai un copil sanatos.
Imagine cu coperta cartii lansate de Carmen Bruma, in septembrie 2014 - cu titlul Jurnal de gravida
Coperta cartii
Jurnal de gravida
lansata de vedeta
Carmen Bruma in
septembrie 2014

Vreau si eu cartea ei, de unde o cumpar ?

Online, se poate comanda de exemplu pe acest site 

Momentan, la momentul publicarii acestui articol, e in precomanda, dar dupa  data de 20.09.2014, va fi disponibila pentru cumparare si livrare, peste tot.

Ce pret are cartea jurnal de gravida ? Costul cartii e in jur de 26 de lei, la care se adauga costul de transport in functie de locatia cumparatorului (cam 9 lei pt. livrare in Bucuresti, si 15 lei pentru livrare oriunde altundeva in tara).


Pe Carmen o puteti urmari si pe pagina ei de facebook oficiala


Credeti ca ajuta informatiile propuse de Carmen in mentinerea greutatii inainte, de sarcina, in timpul graviditatii, si dupa nastere ? E greu sa urmezi un asemenea regim ? Voi ce parere aveti ? Asteptam comentariile obiective in special de la mamele care au nascut si au fost si sunt interesate de mentinerea unui corp sanatos si stil de viata activ, atat inainte de nastere cat si dupa.
Publicam toate comentariile decente.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog