Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

E la moda sa te dai cu patine pe role, si e si sanatos !

Fie ca esti copil sau adult, barbat sau femeie, mai nou, multa lume alege cea mai interesanta metoda de a face miscare in aer, si anume sportul pe patine cu role.

De ce sa alegi o pereche de patine pe role ?

In primul rand, te ajuta sa slabesti, sa te mentii in forma, iti modeleaza trupul, iti tonifiaza muschii mai ales in zona picioarelor si a feselor, imbunatatesc circulatia sanguina, te ajuta sa ai un echilibru perfect, atat in corp cat si in suflet.

 Este pur si simplu o activitate sanatoasa, tinereasca, care te face sa te simti mai bine in pielea ta !

Cat costa o pereche de role ? Preturile sunt acceptabile. Aici poti CUMPARA ROLE

Daca ti-ai pus rolele, atunci neapat trebuie sa iesi in natura, fie pentru o plimbare "mai activa" in parc sau simplu, sa mergi pe trotuar prin oras cu rolele.

Singurul dezavantaj - pentru ca traim in Romania - e ca nu prea poti intra cu role in magazine, (inca !), pentru ca, la noi in Romania exista inca o repulsie imensa impotriva lucrurilor mai noi, in occident, si inclusiv in multe tari orientale, este normal, sa iti poti face cumparaturile, pe role, cu conditia, ca in magazin, totusi, mergi mai incet :)

In rest, e perfect sa alegi aceasta metoda de recreere. Pentru ca deja se gasesc si role pentru copii, e recomandat sa le cumperi fiecarui copil cate o pereche. Atat baietii cat si fetele se vor dezvolta mai armonios, daca fac din cand in cand sport cu rolele.

Noi va recomandam aici, in articolul acesta, un anumit tip de role, mai "inteligente", din ale caror date tehnice am aflat ca are si sistem de franare, deci te poti opri practic usor daca e nevoie, de obicei sunt disponibile in toate marimile, au carcasele din material textil, plastic si carbon si se gasesc in culori indraznete si la moda. Sunt rezistente, confortable si sigure.


Beneficiile mersului pe role, in afara de faptul ca e distractiv, sunt imense, si pe plan psihologic. Iti da pur si simplu senzatia de libertate, de faptul ca esti "pe picioarele tale" (in sens figurativ), iti confera sentimentul ca esti o persoana puternica, indrazneata, care se descurca in orice situatie.

Daca esti la inceput de drum, si nu ai purtat inca role niciodata, merita sa inveti, indiferent de varsta ta, indiferent daca esti barbat sau femeie, pentru ca sentimentul pe care ti-l va da, este incomparabil.
Imagine cu role pentru adulţi.
Un model de role.

Te vei simti o persoana tanara, mergand pe role, o persoana moderna, capabila, indiferent de varsta sau starea ta de mai inainte. Deci, cumpara-ti o pereche de role, si invata sa "zbori" cu ajutorul lor.

Unde poti gasi si comanda online role ? Noi va recomandam ACEST site, pe care gasiti si modele pentru copii, si modele pentru adulti, cu preturi mici !


Unele modele de role pentru copii sunt construite in asa fel, incat, odata cu cresterea copilului, rolele se pot extinde, deci rolele tin pasul cu cresterea copilului, si nu e nevoie sa ii cumperi alte role datorita marimii.

Unele modele de pe situl prezentat aici de noi, sunt foarte bine vandute si foarte cautate, in momentul de fata, pe piata.

Voi ce fel de role aveti ? In cat timp ati invatat sa mergeti cu rolele fara sa cadeti ? Cum e cel mai usor sa pui frana rolelor ? Haideti  sa povestim despre mersul pe role, sau lasati-va comentariile si opiniile aici sub articol, in casuta de comentarii, sau pe paginile de google plus sau facebook ale blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva celor enuntate, sau produselor prezentate in articole.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog