Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Diana Bisinicu a slabit 21 de kg dupa sarcina

Cum a reusit sa slabeasca Diana Bisinicu? Ce dieta a tinut? Diana in timpul sarcinii s-a ingrasat in jur de 18 kilograme. Pentru ca isi dorea cu ardoare se scape de kilogramele in plus imediat dupa nastere a apelat la nutritionisti pentru rezolvarea problemei.

Acestia au sfatuit-o sa incerce metoda franceza cu pastilele de slabit marca Visislim. E vorba de combinatia a 3 tipuri de pastile care sa dea rezultate rapide si sa nu ii afecteze sanatatea.
Diana a ales pastilele Visislim Light, Line si Fitness. Fiecare in parte are proprietati diferite si fiecare ajuta sa ai rezultate in slabire in cel mai scurt timp posibil.


cantareata care a slabit 21 de kg cu visislim
Diana Bisinicu
Prospectul Visislim Light scrie ca regleaza si scade pofta de mancare - mai ales care era permanenta in perioada in care era insarcinata., Visislim Line arde grasimile de pe burta si solduri iar cel numit Fitness isi da energie sa poti face antrenamente si sport la sala sau acasa.

Ce preturi au aceste pastile? Fiecare cutie contine cate 30 de bucati de medicamente. O cutie de Visislim Line costa in jur de 47 de lei, varianta Light are un pret de 40 de ron iar capsulele Fitness cam 54 de lei.

Unde gasesc sa cumpar Visislim? Se gaseste in special in farmaciile din Bucuresti,Constanta, Victoria, Campina, Buftea, Huedin. Desigur le puteti comanda si pe internet de ex pe acest site 

Ce contraindicatii au aceste tablete? Le poti lua si in timpul sarcinii sau cand alaptezi? Femeile care sunt insarcinate sau mamele care alapteaza pot folosi produsul DOAR dupa ce s-au consultat cu medicul specialist.

Are efecte secundare? Poate provoca reactii alergice? Cine are alergie la produsele din peste sa evite produsele pentru ca invelisul capsulelor contine gelatina din peste. Produsul nu contine conservanti , zahar si nici organisme modificate genetic  (OMG)

Cine a slabit deja cu Visislim? Ce parere aveti despre aceste capsule? Chiar sunt eficiente? Astept pareri si comentarii sub articol sau pe paginile de facebook si google+ ale blogului.

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog