Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsule de slabit din otet concentrat de mere cu vitamina E si B -SOS Silueta


Cura de slabire cu Otet de mere concentrat - detalii, prospect

Cura cu capsule de otet de mere concentrat este singura cura de slabire absolut naturala (dar extrem de puternica), bazata pe otetul de mere, substanta care iti distruge surplusul de grasime, chiar si refuzand sa te abtii de la mesele copioase.

Pe piata, sunt diverse marci de otet de mere, si diverse tipuri de capsule care contin otet de mere, fiecare avand ceva "altfel" decat celelalte.
Prezentam aici capsulele cunoscute si sub numele de S.O.S - Silueta.
Actualizat in august 2019

SOS Silueta "CLA" - produs pentru slabire rapida
SOS Silueta "CLA" - produs pentru slabire rapida
cu continut de otet de mere, in oferta 1+1 gratis.
Actualizare din august 2019:
Produsul a trecut printr-un proces de rebranding
si cutia care arata asa cum se vede in aceasta imagine.
contine Acid Linoleic Conjugat acum, si nu se
mai vinde la pachet 1+1.

Cat slabesc cu otetul de mere concentrat?

Cu otetul de mere concentrat poti sa slabesti pana la 7 kilograme in 21 de zile.

Cidrul de mere "topeste grasimile" in doar 21 de zile, si iti regleaza digestia in tractul intestinal, detoxifiaza organismul, stimuleaza sistemul nervos central si regleaza ritmul cardiac, iar mai nou s-a descoperit ca ajuta si la tratarea infertilitatii.

Concentratul de otet de mere este cel mai puternic devorator de grasime - 100% natural si fara efecte adverse cunoscute !
Bineinteles, ca in cazul oricarui produs de acest gen, exista un dozaj zilnic recomandat, care NU TREBUIE DEPASIT, deci consumati conform instructiunilor producatorului, si nu altfel !

Cat costa capsulele de slabit din otet de mere concentrat pret ?

Pretul este acceptabil.
Unde se pot cumpara, unde pot face comanda la aceste pastile de slabit Sos Silueta ?

Actualizare din august 2019
Produsul care e corespondentul celui prezentat initial in 2010, in acest articol (cu otet de mere) se gaseste AICI


Ati folosit deja acest produs ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa slabiti cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in slabire ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog