Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Saptamana wellness Biotta -cura de detoxificare

Saptamana Wellness Biotta, dezvoltata de departamentul de cercetare Biotta, asociaza atat sanatatea, cat si frumusetea intr-un pachet. Saptamana Wellness Biotta nu este o dieta cu zero calorii: pretioasele sucuri de legume si fructe biologice alimenteaza corpul dumneavoastra cu vitaminele si mineralele necesare, si astfel veti ramane performant toata saptamana.

Ce contine pachetul Wellness Biotta? Cutia Wellness Biotta contine cate 2 sticle de 0,5l de Biotta Vita7, Digest Biotta, Suc de rosii Biotta, Cocktail de legume Biotta, 3 sticle de Wellness Brink Biotta, 100 de grame de samanta de in bio si 75g ceai special din plante bio.

Saptamana Wellness Biotta este recomandata in general tuturor adultilor sanatosi.
Daca suferiti de diabet, tensiune, tulburari cardiace sau vasculare sau alte tulburari de sanatate va sfatuim sa nu urmati programul Saptamana Wellness Biotta decat sub indrumare medicala.

Nu se recomanda Saptamana Wellness Biotta in timpul graviditatii sau alaptarii.
Pentru ca saptamana wellness sa fie un succes este important sa respectati strict programul recomandat. Ziua de pregatire si ziua de refacere fiecare in parte.
In timpul saptamanii wellness Biotta organismul are nevoie de mult somn si exercitii cotidiene lejere in aer liber.

Beti sucurile cu inghitituri mici si nu prea reci. Puteti adauga daca doriti apa.
Semintele de in se iau cu apa sau ceai fara sa o mestecati.Beti nu mai putin de 2litri de ceai sau apa plata sau putin gazeificata. Trebuie sa renuntati de preferinta la cafea, ceai negru, alcool (atentie, numeroase ceaiuri de fructe sunt amestecate cu ceai negru). Daca sunteti fumator/-oare, reduceti consumul de tutun sau de preferat folositi cura pentru a va lasa de fumat.

Produstele naturale de purificare intr-un ambalaj potrivit: Pachetul cu 11 sticlute Biotta Wellnes Week a fost creata in colaborare cu dieteticieni calificati. Datorita combinatiei optime dintre sucurile de fructe si legume bio, corpul primeste pe perioada regimului cantitatea necesara de nutrienti, in timp ce , in acelasi timp, se purifica in timpul saptamanii.


Pachetul contine cate 2 sticle de :Vita 7, Biotta Digest, Biotta Suc Rosu, Biotta Cocktail de legume, 3 sticle de Wellness drink, 100 g de seminte de in si 75 g ceai de plante, precum si o brosura cu informatii detaliate si sfaturi pentru consum.

Pachetul Wellness Week contine tot ceea ce e necesar pentru o saptamana reusita. Dupa o astfel de saptamana va veti simti renascut!
Cat costa pachetul Saptamana Wellness Biotta - SWB? Cutia cu cele 11 sucuri biotta costa in jur de 232 lei si il puteti comanda online pe urmatoarele site-uri :
http://www.pcfarm.ro
sau : http://farmaciaverde.util21.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog